Politika

Video: Zlatko Berbić – Jedini kandidat koji je na debati komunicirao konkretnim programima a ne ideologijama i širenjem straha










Na debati je pokazao dostojanstvo, prezentovao programe i projekte, ukratko pokazao kako Tuzla treba da izgleda.Na jučerašnjoj debati vidjeli smo kako funkcionišu stranačke mašinerije.

Mi iz NEZAVISNE opcije smo sigurni da je najviše onih poput nas- NEZADOVOLJNIH. Pokažimo im da ono jučer nije TUZLA. Da će ovdje građanska opcija pobijediti i lažnu socijaldemokratiju i nacionalnu opciju koja nikada u Tuzli nije imala šansu.

unnamed-1

Velike stranke i njihovi kandidati su neodgovornim kampanjama zasnovanim na strahu i lažima  izazvale, do sada neviđene, podjele među Tuzlacima. Predizbornu kampanju orkestrirano i beskrupolozno vode isključivo u vlastitom interesu mada se zaklinju interesima svih nas. Neprirodne i opasne podjele i animoziteti koje su svjesno proizveli ne mogu završiti dobro a naročito ne boljim životom koji nam obećavaju. Sve ovo je posljedica podjednako nezajažljive ambicije sadašnjeg gradonačelnika da doživotno vlada Tuzlom kao i frustriranosti prvaka nacionalnih stranaka što u Tuzli nikada nisu uspjeli doći na vlast. U oba slučaja radi se o neodgovornim politikama i političkim subjektima koji se ne ustručavaju svojim ambicijama i ciljevima žrtvovati sudbine stotinu hiljada stanovnika Tuzle.

unnamed-2

Pogledajte video sa odgovorima gosp. Berbića nezavisnog kandidata za gradonačelnika Tuzle na pitanja jučerašnje debate.

S obzirom da je Nezavisna lista Glasam za Tuzlu i nezavisni kandidat za gradonačelnika Zlatko Berbić jedini ponudi konkretan program I projekte na linku ispod možete pogledati isti.

http://glasamzatuzlu.ba/program/

PODRŽIMO JEDINU ŠANSU DA TUZLA OSTANE GRAĐANSKA!!!

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button