LifestyleTuzlaU fokusuZanimljivosti i zabava

Testirali smo za vas: Znamo kako da konačno dlačicama kažete BYE, BYE!


Bliži nam se ljeto a to nije uvijek ugodno za sve one koji muku muče sa neželjenim dlačicama.

U potrazi za rješenjem kojeg ćemo predstaviti upravo vama testirali smo usluge svjetskog lidera u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Najvažnije što vam možemo reći jeste – ovo zaista radi i više je nego pristupačno kada je riječ o cijenama!

Možda će Vas zanimati i:

 No+Vello© je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje. Kompanija ima preko 1.000 centara (Španija, Engleska, Italija, Portugal, Brazil, Meksiko, Poljska, Bugarska, Rumunija, Gruzija, Švicarska, Bosna i Hercegovina, Sjedinjene Američke Države, Venezuela, Andora, Slovenija i Hrvatska).

O čemu se zapravo radi?

IPL (Intenzivna pulsirajuća svjetlost) je najmoderniji i najinovativniji sistem dugotrajnog depiliranja.

IPL fotoepilacija NIJE lasersko uklanjanje dlaka.

Fotoepilacija ili fotopodmlađivanje se izvodi pomoću korištenja svjetla. Ova definicija uključuje dvije metode: putem lasera ili Intens pulsed light (IPL) tj. metoda rada pulsirajućom svjetlošću visokog intenziteta.

Glavna razlika između dvije metode je u tome da IPL fotoepilacija, s obzirom da se radi o modernijoj tehnologiji, omogućava tretman za većinu tipova kože i različitih boja dlačica. Također, nudi dugotrajne rezultate.
Za razliku od fiksne talasne dužine lasera, sa IPL tehnologijom moguće je izabrati raspon spektra kako bi se omogućilo:

Adaptacija talasne dužine prema boji kože, boji dlake i debljini dlake svakog klijenta. Efikasno tretiranje većine boja kože, isto kao i sve vrste dlake, od najtanje do najdeblje.

U danima koji nam predstoje svaki tretman kao i rezultate detaljno ćemo predstaviti za vas a vi njihove usluge možete pogledati i klikom na ovaj link:

No Vello Tuzla

Trenutna akcija koju nude:

May be an image of jedna ili više osoba i tekst

Pronađite ih na adresi Maršala Tita 2 u Tuzli ili ih pozovite na broj telefona 061 752 020.

Za ljeto bez dlačica odaberite No+Vello Tuzla.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button