Radijske novosti

New Order i “Tutti Frutti” 

Legendarna munchesterska dance-rock-sintpop grupa New Order predstavila je spot za Tutti Frutti, pjesmu koja predstavlja vrhunac povratničkog albuma pod nazivom “Music Complete”.

Možda će Vas zanimati i:

Video spot čiju režiju potpisuje Tom Haines, u fokus stavlja vremešnog TV voditelja, koji ne pravi razliku između realnosti i fantazije, slave i detalja na sceni svog show programa. Na pjesmi gostuje pjevačica Elly Jackson (La Roux), dok se u ulozi TV voditelja koji gubi dodir s realnošću našao talijanski  glumac Ricky Tognazzi.

Pjesma Tutti Frutti nastala je kao omaž talijanskoj disco muzici. “Na početku karijere slušali smo mnogo talijanskih electro zapisa”, izjavio je bubnjar Stephen Morris. “Nemam pojma koga smo uopće slušali. Postojao je čovjek koji nam je uredno slao kasete koje smo puštali u automobilu. To je sve što smo imali u automobilu – talijanski electro“.

Na albumu “Music Complete” surađivali su s brojnim poznatim izvođačima pa je tako vokale za pjesmu Superheated snimio Brandon Flowers, Iggy Pop za pjesmu Stray Dog i Elly Jackson (La Roux) koja gostuje na pjesmama Tutti Frutti, People On The High Line i Plastic.

 

Izvor: mtv

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button