MuzikaRadijske novosti

Pjesma ”Zrno bola” ITD banda zaplovila radijskim eterom!

Sa aktualnog albuma
”Zrno bola” akustična pjesma ITD banda sa aktualnog albuma ”Orao nikad ne leti u jatu” zaplovila radijskim eterom!

Izlaskom petog studijskog albuma ITD banda ”Orao nikad ne leti u jatu” bilo je jasno kako su pred nama pjesme koje će s vremenom stati uz bok kultnim pjesmama kao što su ”Gradske cure”, ”Lagano umirem u tvome sjećanju’, ”Sonja”,”Skidam te pogledom”..

Pa tako nakon singla ”Orao nikad ne leti u jatu”, po kojem je album i dobio ime, ovaj legendarni pop rock sastav kojeg slušaju gotovo sve generacije, s ponosom predstavlja novi uradak ”Zrno bola”.

Kao i mnoge ITD-ove pjesme, tako je i ova, proizašla iz pera Miroslava Rusa, jednog od najvećih i najprisutnijih autora širom regije.

Zaslužan je za glazbu i tekst, dok je aranžman i produkciju napravio s mladim, iznimno talentiranim producentom Mihaelom Blumom.

”Pred nama je jedna drugačija, akustična, lagana pjesma ”Zrno bola” za koju sam siguran da će se svidjeti ljudima koji vole takav tip glazbe, kao i onima koji su ljubitelji ITD banda.”, zaključuje Miroslav Rus.

”Zrno bola” može se pohvaliti i video spotom za koji se pobrinula vrijedna ekipa Hit produkcije na čelu s kreativnim Hrvojem Banićem, a kako izgleda cijela glazbena priča najbolje je da pogledate sami na službenom Yt kanalu Hit Recordsa.

Osvrnimo se još jednom kratko i na aktualni peti studijski album ”Orao nikad ne leti u jatu”; kojeg s originalnim pjevačem Branislavom Bekićem, potpisuje Miroslav Rus, a uživati možemo u dvanaest pjesama, koje su u kratko vrijeme osvojile kako struku, tako i brojnu publiku.

Spomenuti album donosi jedan spoj osamdesetih i vremena u kojem živimo.

Svirački izuzetno profesionalno odrađen, i obogaćen svirkom najboljih domaćih izvođača, zvuči nikada svježije.

Miroslav Rus, tvrdi da je ovaj album zapravo početak drugog poluvremena utakmice koju igra ITD band.

Osim YouTube-a, pjesmu ”Zrno bola” također možete slušati i na svim digitalnim servisima kao što su Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music i mnogi drugi…Back to top button