LifestyleTuzlaU fokusu

MA, ZNAMO SE 25 GODINA: Zajedno živimo više od 9000 dana, a radujemo se svakom koji je pred nama!










Draga prijateljice, dragi prijatelju ..
Sjećaš li se koliko puta si se nasmijao uz nas? Sjećaš li se koliko si pozitivnih priča čuo i pročitao? Sjećaš li se svih zagrljaja, poljubaca, plesova, zdravih sportskih navika, najveselijih akcija, ljubavnih priča, anegdota, svjetskih rekorda, velikih projekata, svega što je Kameleon osmislio i učinio da bismo svi bili veseli i pobjegli od crnjaka koji nas okružuju?
Svi u životu imaju uspone i padove, svi imaju dobre i loše dane, ali mi nikada nismo sebi dali da padnemo.
Nismo pokleknuli pred napadima, pred lošim danima, krizama. Uvijek smo se izdizali, prkosili svemu i unatoč svemu bili još veseliji.
 
Dvadesetpet godina. Četvrtina vijeka. Dvadesetpet sunčanih, ljetnih, a isto toliko ugaženih, snježnih, zimskih godina.
Nije bilo lako, ali vedrina i energija koju nosimo u sebi i trudimo se prenijeti na sve vas je naša istinska snaga, naš pokretač i naše obećanje da smo, skoro pa tek na početku.
Slušaćemo se još mnogo godina, zajedno ćemo gaziti kroz vedre, ali i tmurne dane, ispraćati ćemo stare godine, ostvarivati želje i snove, obarati rekorde, putovati u svemir…

Ništa vam ne trebamo obećavati, jer ZNAMO SE, znamo da smo prehodali zajedno više od 9000 dana i da ćemo se zajedno radovati svakom koji dolazi!

Budi i Ti dio naše rođendanske priče. Uključi se u našu veliku proslavu i na svom Facebook profilu aktiviraj okvir “Ma znamo se!” i nastavi  sa nama pričati najljepše priče još mnogo godina. Znamo se, znamo da smo zajedno nenadmašivi, nepobjedivi i da nam niko ne može umanjiti naš vedri, dječiji, veseli duh.

Idemo dalje, godine nas čekaju!


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button