Lifestyle

Jennifer Lopez u šator-trapericama kakve žene stvarno ne vole

Ekstremno široke?

Nije tajna da Jennifer Lopez obožava traperice. Latino divu redovito viđamo u jednom od najpopularnijih ženskih odjevnih komada bez kojeg je svakodnevica postala nezamisliva.

Jennifer je godinama bila vjerna uskim modelima “skinny” kroja, a onda je postala pobornica širokih traperice.

Ekstremno širokih, rekli bi mnogi. Svojoj kolekciji predimenzioniranih traperica dodala je još jedan model u kojem su je snimili njujorški paparazzi.

Jennifer Lopez u predimenzioniranim trapericama s potpisom Guccija

Jennifer je izašla iz svoje njujorške rezidencije odjevena u traperice modne kuće Gucci. Model s dugačkim širokim nogavicama jedan je od onih koji se doslovno vuče po podu, a Jennifer je među rijetkima koji vole taj tip traperica.

Jennifer Lopez u trapericama koje potpisuje Gucci

Odabrala je varijantu u klasičnoj plavoj boji, a traperice su dostupne i u crnoj. Kombinirala ih je s pletenim puloverom visoka ovratnika i bijelim tenisicama koje su se nazirale ispod nogavica.

“Znam da su balon-traperice popularne, ali meni ovo više izgleda kao šator-traperice”, našalila se jedna komentatorica s Instagrama i dodala da J.Lo čak i u ovakvom modelu izgleda fantastično.

Nisu ovo jedine traperice kojima je u posljednje vrijeme privukla pažnju. Prigrlila je trend naoko prljavih traperica i odjenula široki model brenda Acne Studios s efektom iznošenosti.

Jennifer Lopez u šopingu

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button