Sport

Bek Toronta nakon žestokog duela ostao bez zuba i “zaradio” sedam šavova (VIDEO)










Košarkaš Toronto Raptorsa Fred VanVleet zadobio je jedan nezgodan udarac u predjelu glave tokom četvrtog meča finala NBA lige protiv Golden State Warriorsa nakon što ga je Shaun Livingston prilikom jednog zračnog duela nenamjerno udario.

Na video snimku spomenutog duela jasno se vidi da košarkaš Warriorsa nije imao nikakvu namjeru da povrijedi svog protivnika, a udarac je dobio nakon jednog zračnog duela u trenutku kada je Livingston bio u doskoku.

Nakon udarca, VanVleet se srušio na parket i ostao je tu ležati neko vrijeme, što je redatelj prijenosa iskoristio stavivši ga u puni fokus na kojem izgleda kao da mu curi krv iz oka.

Nedugo nakon toga, kamera je “pronašla” zub koji je prilikom udarca ispao iz usta VanVleetu, a nakon što su ga doktori osposobili, otišao je u svlačionicu gdje je “dobio” sedam šavova.

S obzirom na to da se nije vraćao u igru, VanVleet je meč završio sa osam ubačenih poena, šest asistencija i četiri skoka, a ukupno je na terenu proveo blizu 30 minuta.

Podsjećamo, Toronto je porazio Golden State u četvrtom meču NBA finala rezultatom 105:92 čime su stigli u vodstvo od 3-1 u seriji i potrebna im je jedna pobjeda u naredna tri meča kako bi osvojili prvu NBA titulu u klupskoj historiji.
Izvor: Klix.ba


Možda će Vas zanimati i:

Back to top button