Zanimljivosti i zabava

Bivši zaposlenik Vuka s Wall Streeta tvrdi da je jedna od najjačih scena iz filma laž










Bivši zaposlenik Stratton Oakmonta, firma koju je osnovao “Vuk s Wall Streeta”, Jordan Belfort, otkrio je da je jedna scena iz popularnog filma lažna, odnosno, da se ona nikada nije dogodila.

Dwayne Jackson je gledao film Vuk s Wall Streeta i tvrdi da je film vrlo dobro prikazao kako je izgledala atmosfera u Strattonu dok je on tamo radio. Samo naglašava kako je jedna od najjačih scena iz filma, zapravo izmišljena.

Možda će Vas zanimati i:

Scena je ipak lažna

Riječ je o sceni kada se Leonardi DiCaprio, odnosno, Jordan Belfort, udara šakom u prsa i pjevuši melodiju pred cijelom firmom, i nakon toga njegov ritual prihvaćaju svi i nastaje sveopći kaos i ludilo.

“To je ta filmska magija. Taj dio kada mrmlja melodiju i udara se u prsa, to se nikada nije dogodilo. Nikada za vrijeme rada tamo nisam vidio ništa slično tome”, rekao je Jackson, ali je zato potvrdio da je cijela priča oko golemih zarada i novca na svakom koraku, itekako istinita te da je Jonah Hill fantastično odradio ulogu Donnieja Azoffa.

Jackson je danas stand up komičar i glumac, ali prije nego što se bacio u showbiz vode, radio je kao broker i to baš u Belfortovu Stratton Oakmontu. Tada mu je bilo dvadesetak godina i proveo je u Stratton Oakmontu više od dvije godine, odnosno, napustio je firmu netom prije nego što je propala.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button