Big Bang #HerojiGeneracijeIstaknuto

Prijavite se na BigBang Challenge i budite HEROJ GENERACIJE










Radio Kameleon projektom BigBang nastavlja sa pozitivnim pričama: Slavimo mlade, perspektivne, uspješne lidere svojih zajednica!

BIGBANG 2024 #herojigeneracije je platforma koja godinama unazad traži pojedince i pojedinke koji svojim angažmanom doprinose boljem i sadržajnijem životu te društvenu zajednicu čine kvalitetnijom.

Tu smo da zajedno slavimo uspjehe i mlade ljude koji su zaslužili priznanja i pohvale te zahvalnost svih nas što u eter, pored bezbroj negativnih tema i pesimizma koji nerijetko zavlada u našem društvu, mi i dalje imamo čemu da se radujemo – a to su upravo nove generacije!

Mlada ste osoba, imate od 15 do 30 godina, bavite se sportom, muzikom, umjetnošću, inovativni ste, volite medije, ekološki ste osviješteni, građanski ste aktivni, volite nauku i obrazovanje, poduzetna ste osoba i promovišete Bosnu i Hercegovinu na međunarodnoj sceni? Onda ste vi osoba koju tražimo.

KAKO SE PRIJAVITI?

Ako ste se pronašli u nekim od kategorija ili ako poznajete nekoga kome bi ovo priznanje trebalo biti dodjeljeno, onda posjetite web stranicu i pošaljite Vaše informacije ili osobe koju prijavljujete, jer BigBang priznanje čeka samo na Vas.

Prijaviti se ili nominovati nekog možete OVDJE.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button