Lifestyle

Ovo su najpopularnije boje kose za ovu jesen










Kada je riječ o brinetama, odmah ćemo naglasiti da se boje kose ne svode samo na svijetle, srednje svijetle i tamne nijanse.

Bez obzira da li već imate smeđu kosu ili vam je cilj da postojećoj boji kose i frizuri dodate malo dimenzionalnosti, birajte neku od sljedećih prekrasnih nijansi.

Hladna karamela

Ova super bež nijansa pramenova proteže se od korijena do vrhova. Razlog zbog kojeg su ovi “tradicionalni” pramenovi funkcionalni jeste što su samo za nijansu do dvije svjetliji od same boje kose.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pepeljasto smeđa

Ako imate topliji ten, pepeljasti pramenovi će vam odlično pristajati, a veoma su popularni u posljednje vrijeme. Podariće vašoj kosi dimenzionalnost, a veoma dobro izgledaju.

 

K

 

 

 

 

 

 

 

Kesten smeđa sa pramenovima

Baza koja je u tamnijoj nijansi kesten smeđe odlično će izgledati sa blago svjetlijim pramenovima, a vašem licu će podariti toplinu i veoma moderan izgled.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smeđa čokolada

Jednostavno, možemo je nazvati i savršena smeđa nijansa – veoma je neutralna, nije ni pretamna, a ni presvijetla, ni pepeljasta ni kestenjasta – jednostavno, baš onako kako i treba da bude.

 

Izvor: Mini magazin



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button