Super vodič - Gdje izaći

Ne propustite: Zlatarna Taurus ima ODLIČNE martovske akcije!

U Zlatarni TAURUS vrijedi martovska akcija „30 posto popusta na drugi artikl u srebru”.

Popust se obračunava na drugi artikl u mjesecu martu bez uvjeta kolika je cijena prvog artikla. Obzirom da trenutno u našoj Zlatarni imamo veliki izbor srebrnog nakita u sigurno ćete pronaći nešto za sebe i/ili za poklon jer s nakitom ne možete pogriješiti – on je uvijek visoko na listi najpoželjnijih poklona kod gotovo svake žene.

Nakit se kao dar trajne emotivne i materijalne vrijednosti tradicionalno daruje za 8.Mart, a ove godine u Zlatarni Taurus postoji još nekoliko noviteta koje možete pronaći samo kod nas. Obzirom da cijene ovih popularnih artikala ionako nisu visoke, u akciji „30 posto popusta na drugi artikl” još se više isplate.

Ipak,  ukoliko ove godine želite još više uštedjeti pri kupnji nakita sebi ili za poklon dobro je znati da možete svoj zaboravljeni nakit zamijeniti novim. U toj akciji naziva „Staro za novo” svoj stari nakit možete zamijeniti za povoljniji ili, uz nadoplatu, skuplji artikl iz naše nove kolekcije i imati novi, moderan ukras kao i poklon za vaše najdraže.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button