PreporučujemoPromoSuper vodič - Gdje izaći

Oktobarski rani booking u Ajdinovićima


Oktobar u Sportsko – rekreativnom centru Ajdinovići tradicionalno krase sjajni popusti i pogodnosti za goste jedinog all inclusive centra u BiH. Domaćini su i ove godine za bračne parove, porodice i penzionere pripremili specijalan popust.

Za bračne parove i parove sa djecom, Ajdinovići nude fantastičan popust od 40% na standardne cijene noćenja. Potrebno je samo da pozovete do 30.09.2023. godine i rezervišete noćenje u oktobru 2023. godine po sljedećim cijenama:

Možda će Vas zanimati i:

Dvije noći/tri dana za 2 odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis u hotelu Central, LUX apartmanima ili bungalovima po cijeni od 429 KM.

Dvije noći/tri dana za 2 odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis u hotelu Horizont, planinskim kućama ili depadansu po cijeni od 309 KM.

 *Ponuda je na bazi all inclusive aranžmana i odnosi se na radne dane i vikende u oktobru. Za samo jedno noćenje vrši se doplata, a moguć je boravak i više od dvije noći.

Rani booking za penzionere

Posebna pažnja se poklanja penzionerima/umirovljenicima koji nekoliko puta u godini mogu boraviti u Ajdinovići po najnižim cijenama. Rani booking za penzionere do 30.09.2023. godine za termine u oktobru se odnosi na smještajne jedinice sa 3 i 4 zvjezdice. Cijena sa uračunatim popustom iznosi:

Hotel Central, LUX apartmani i bungalovi po cijeni od 72 KM/noć* po osobi.

Hotel Horizont, depadans i planinske kuće po cijeni od 52 KM/noć* po osobi.

*Ponuda je na bazi all inclusive aranžmana i minimalan boravak je dvije noći i više. Potrebno je priložiti zadnji ček od penzije pri dolasku na recepciju. U slučaju dolaska bračnog para, dovoljno je da jedan od supružnika ostvaruje pravo na penziju i oboje plaćaju po akcijskoj cijeni.

All inclusive ponuda

Tri obroka na bazi švedskog stola i neograničena konzumacija hrane,  besplatna osvježavajuća bezalkoholna pića, besplatna alkoholna pića (točeno pivo i vino) te topli napici su dio jedinstvenog all inclusive aranžmana koji nudi resort Ajdinovići. Bogata tradicionalna bosanska kuhinja spojena sa jelima svjetske trpeze zadovoljit će i najzahtjevnije gurmane.

 

U okviru ponude na raspolaganju su sve usluge SPA centra: unutrašnji bazen s topolom vodom, jacuzzi, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar i sve to sa pogledom na čarobno prirodno okruženje prirodnog platoa Ajdinovića.

Također, gostima su dostupna i dva vanjska bazena za odrasle osobe dubine od 1,6 do 2,5 metara te bazen za djecu. U neposrednoj blizini bazena nalazi se bar sa osvježavajućim pićima za ugodan boravak i uživanje tokom vrućina.

Veliki izbor smještajnih jedinica

Resort Ajdinovići gostima nudi širok izbor smještajnih jedinica sa tri i četiri zvjezdice. Hotel Central sa 4 zvjezdice je središnji objekat sa restoranom i SPA centrom i najbolji izbor za goste koji preferiraju neposrednu blizinu svih usluga i aktivnosti. Također, u okviru smještaja sa 4 zvjezdice tu su i luksuzne vile i bungalovi koji pružaju veću privatnost i prostranost gostima koji to žele.

Jedinice sa tri zvjezdice su hotel Horizont sa sjajnim pogledom na cjelokupan kompleks, depadans hotela i izdvojene planinske kuće okružene crnogoričnom šumu.

Svi smještajni kapaciteti opremljeni su po najvišim standardima i uz all inclusive aranžman pružaju nezaboravno iskustvo.

Oaza čistog zraka i prekrasne prirode

Smješten na impresivnih 950 metara nadmorske visine između Nišićke i Romanijske visoravni i okružen crnogoričnom šumom, Centar je jedinstven spoj najboljih kvaliteta bh prirodnog bogatstva. Sa mnoštvom šetnica i šumskih puteva koji se prožimaju kroz zelena prostranstva, svaki korak donosi osvježenje i tišinu koja oslobađa dušu.

Uz blagotvorni vazduh koji obavija ovaj resort, svaki udah postaje ispunjen vitalnošću i mirisom prirode. Ajdinovići su čarobno utočište za sve one koji traže mir i spokoj među zelenim vrhovima.

Zoološki vrt i farma

Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživaju poseban tretman i brigu uposlenika. Alpsko – Tirolski jelen i jelen lopatar privući će pažnju svakog gosta svojim veličanstvenim izgledom kao i bosansko – brdski konji koji svakodnevno galopiraju livadom. Zoološki vrt je jedinstvena prilika za upoznavanje i evropskog sivog vuka, crvene lisice i smeđeg medvjeda koji su glavna atrakcija i miljenici gostiju.

Dodatne aktivnosti

Kompleks Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme izvan all inclusive usluge i učiniti boravak interesantnijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom, jahanje konja, ZIP-line, streljana, bilijar, stolni fudbal i tenis te veoma popularne usluge fizioterapeuta.

Program sa fizioterapeutom se sastoji od raznih vrsta masaža, hidžama i tretmani kiropraktike. Za sve goste je dostupno individualno savjetovanje i program prilagođen njihovim potrebama.

Također, u dućanu SRCA gostima se nudi širok izbor domaćih, organskih proizvoda pravljenih u kuhinji Ajdinovići. Šumski i livadski med, ajvar, džem od šipka i ljekovito bilje su samo neki od proizvoda iz ponude.

Za dodatne  informacija posjetite web stranicu www.srca.ba i društvene mreže Facebook, Instagram i TikTok. Za rezervaciju pozovite besplatni broj 080 02 22 29 ili 061 903 703 ili putem maila info@srca.ba.

Ajdinovići: Gdje priroda i gostoprimstvo čine čaroliju zajedno.

 Možda će Vas zanimati i:

Back to top button