BiHGdje izaćiGdje provesti vikendPromo

Mart u Ajdinovićima: Specijalni popusti za penzionere i porodice
Zima je na izmaku i polako se radujemo proljetnim temperaturama i sunčanom vremenu koje će otjerati sivilo zime.

Pripreme za proljetnu sezonu se privode kraju i u Sportsko – rekreativnom centru Ajdinovići koji je za svoje goste ovog mjeseca pripremio fantastičnu ponudu all inclusive aranžmana i najpovoljnije cijene.

Možda će Vas zanimati i:

Ponuda je sljedeća:

  • Regularna cijena samo jedne noći iznosi 149 KM po osobi.
  • Cijena noći radnim danima (za minimalno dva noćenja) iznosi 89 KM po osobi.
  • Cijena noći vikendom (za minimalno dva noćenja) iznosi 109 KM po osobi.

Posebne pogodnosti nude velikim porodicama sa djecom od 5 do 15 godina:

  • Porodični paket 1

All inclusive aranžman dvije noći/tri dana radnim danima za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 396 KM. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.

  • Porodični paket 2

All inclusive aranžman dvije noći/tri dana vikendom za dvije odrasle osobe + djeca do 15 godina gratis po cijeni od 480 KM. Broj djece je neograničen u jednoj smještajnoj jedinici.

Također, u martu svim osobama koji su korisnici penzije i njihovim bračnim partnerima nude specijalan paket:

219 KM po osobi za četiri noći/pet dana, ponedjeljak – petak u mjesecu martu uz all inclusive aranžman. Sve što je potrebno jeste rezervacija i posljednji ček od penzije koji je potrebno priložiti pri dolasku na recepciju hotela.

All inclusive aranžman uključuje tri obroka na bazi švedskog stola, tople i hladne napitke, alkoholna pića, korištenje SPA centra, fitness centra, animacijski program za djecu, posjeta zoološkom vrtu i farmi i druge pogodnosti.

Za više informacija o ponudi i sadržajima Sportsko – rekreativnog centra Ajdinovići posjetite web stranicu www.srca.ba, a za rezervacije smještaja kontaktirajte info@srca.ba i 061 903 703Možda će Vas zanimati i:

Back to top button