Crna hronika

U nesreći na putu M-17 povrijeđene dvije osobe










Golf 3 je, prema neslužbenim saznanjima, išao iz smjera Čapljine, te je iz za sada neutvrđenih razloga udario u zid na početku tunela i ostao popriječen na cesti

Na magistralnoj cesti M-17 između Čapljine i Mostara, u mjestu Ševaš Polje, u nedjelju oko 20:40 sati dogodila se teža saobraćajna nesreća u kojoj su dvije osobe povrijeđene.
Automobilom je upravljao E.S. (1976.) iz Viteza, a na mjestu suvozača bio je A.B. (1998.) iz Zenice.

Možda će Vas zanimati i:

Iz Ureda za informiranje SKB za Bljesak.info navedeno je kako je E.S. hospitaliziran na Odjelu za anesteziju, reanimaciju i intenzivno liječenje SKB Mostar.

“Zadobio je višestruke teške tjelesne povrede koje, u ovom trenutku, nisu opasne po život. A.B. (1998.) je zadobio lake tjelesne povrede, te je nakon obrade u Centru urgentne medicine SKB Mostar, otpušten na kućno liječenje”, navodi se u saopćenju.

Golf 3 je, prema neslužbenim saznanjima, išao iz smjera Čapljine, te je iz za sada neutvrđenih razloga udario u zid na početku tunela i ostao popriječen na cesti. Na mjestu događaja intervenirali su vatrogasci koji su rezali dijelove automobila kako bi došli do povrijeđenih.

Uviđaj su na mjestu nezgode uradili službenici Policijske uprave Čapljina.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button