Arhiva

Prijave za rad u Njemačkoj i dalje traju: Otvorene pozicije za električare, bravare, krovopokrivače…










Slovensko-njemačka kompanija M-tech zbog povećanja obima posla u potrazi za novom radnom snagom.

M-tech se opisuje kao kompanija sa naglaskom na dobar, čist i precizan rad te poručuju kako je svaki njihov posao stopostotan – od instalacije u privatnim kućama do planiranja i složenih instalacija kako u industrijskim objektima tako i poslovnim zgradama.

Firma zapošljava preko 100 iskusnih radnika a rade sa velikim imenima industrije poput BMW-a, giganta prodaje Amazon-a, Porsche, Mercedesa i mnogih drugi.

Kompanija trenutno potražuje radnike sa zanimanjem “električara” ali otvorene su i pozicije za bravara, krovopokrivača, armirča te montažera rollbana.

M-Tech nudi odlične uvjete rada, svi radnici imaju plaćen stan, prevoz te pristup službenom autu. Stimulacije i bonusi su redovan dio kompanije te su spremni pomoći oko potrebne papirologije kao što su radna viza i spajanje porodice.

Iz kompanije poručuju kako poznavanje Njemačkog jezika nije obavezno ali je svakako poželjno, te kandidati koji poznaju jezik će imati primati dodatnu stimulaciju.

Ukoliko nemate iskustva za navedene pozicije, bez brige M-tech stoji na raspolaganju svim novim kandidatima za sve izazove sa kojima se budu susretali.

PRIJAVE NA: www.mtech.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button