TehnologijaTuzla

Tuzla: Prijavi se na radionicu i nauči osnove 3D modeliranja i printanja

Otvorene prijave
Prve radionice uspješno završene, prijave za naredne radionice otvorene!

Udruženje mladih žena GirlTHing je počelo sa realizacijom projekta pod nazivom “Uvod u 3D Modeliranje i 3D Printanje – Od ideje do izvedbe” koji je namijenjen mladima od 15 do 30 godina koji žele istražiti svijet 3D tehnologije i naučiti kako koristiti alate za stvaranje 3D modela.

Možda će Vas zanimati i:

Prve dvije radionice, održane protekli vikend, bile su izuzetno dobro posjećene, a polaznici su stekli osnovna znanja o 3D modeliranju i upoznali se sa postupkom kreiranja 3D modela.

Svi zainteresirani imaju priliku priključiti se sljedećim radionicama koje će se održati u subotu 20. januara od 09h i od 12h. Na narednim radionicama učesnici će imati priliku da nauče kako pripremiti 3D model za 3D printanje i steći praktična znanja iz ove oblasti.

Prijave su otvorene, a mjesto možete rezervirati na linku.

Projekat “Uvod u 3D Modeliranje i 3D Printanje” je inicijativa Udruženja mladih žena “GirlTHing” s ciljem promicanja digitalne pismenosti i kreativnosti među mladima.

Projekat se realizuje uz podršku Fondacije tuzlanske zajednice u okviru projekta „Jačanje civilnog društva i demokratske kulture u TK“, kojeg podržavaju Savezno ministarstvo za vanjski razvoj Njemačke (BMZ) i Freudenberg fondacija.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button