Svijet

(VIDEO) Čedomir Jovanović šokirao izjavom o drogiranju, poručili mu: Kakva predizborna kampanja










Predsjednik LDP-a i jedan od kandidata na predstojećim izborima u Srbiji Čedomir Jovanović ponovo je svojim izjavama šokirao širu javnost, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Jovanović je tokom gostovanja na jednoj srbijanskoj televizij, iznio čitav niz detalja iz svog privatnog života koji je očigledno šokirao voditeljicu.

Naime, ona ga je pitala da li je istina da je konzumirao opojne droge i koje, s obzirom na to da je javno govorio o tome da ju je komzumirao.

“Pa, šta. Sve je to s**nje. Kao niko nije probao, niko ništa. A onda u Valjevu policija zaustavi 30 vozila od njih 30 koji su testirani 27 pozitivno na narkotike. Niko se ne drogira, a “ekser” kupiš na ulici za 500 dinara. Niko nije ništa probao, svi volimo svoje žene, sve je super onda legnu u krevet, ona pita ‘da li me voliš’ on pomrljavi “volim” a onda se ona ‘t***ači’ sa nekim sa posla, a on sa sekretaricom,” rekao je Jovanović.

Videosnimak ove izjave uskoro je postao viralan na društvenim mrežama, a brojni korisnici ostali su zgroženi ovom izjavom smatrajući da je neprimjereno da se kandidat na izborima ovako izražava.

Međutim, bilo je i onih koji su ovu Jovanovićevu izjavu podržali, rekavši da je to “najbolja predizborna kampanja”.

Podsjećamo, Republička izborna komisija (RIK) Srbije proglasila je 20. izbornu list “Čedomir Jovanović – Koalicija za mir”. Na njoj se nalaze, zajedno s Jovanovićevom Liberalno demokratskom partijom još i “Tolerancija Srbije”, “Bošnjačka građanska stranka”, “Stranka Crnogoraca”, “Vlaška narodna stranka – Partia neamului rumânesc”, “Liberalno demokratski pokret Vojvodine”, “Udruženje Jugoslavena u Srbiji, “AMARO – Akciona mreža asocijacija i romskih organizacija i Udruženje građana Rumuni Homolja, Skaska.



Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button