Sport

Evo šta je Ronaldo odgovorio na optužbe za silovanje Amerikanke










Cristiano Ronaldo s gnušanjem odbija optužbe koje je protiv njega iznio njemački list “Der Spiegel”, a tiču se navodnog silovanja Amerikanke u Portugalčevu apartmanu u Las Vegasu 2009. godine, prema dokumentima “Football Leaksa”.

Nijemci tvrde da je na izvansudskoj nagodbi 2010. godine, koju je u nogometaševo ime potpisao njegov advokat Carlos Osório de Castro, žrtva silovanja obećala zauvijek šutjeti o tom činu u zamjenu za 375.000 dolara odštete.

Žena je, piše “Spiegel”, pristala na nagodbu uz pismo Ronaldu u kojem je na šest stranica opisala fizičke i psihičke posljedice silovanja.

Ronaldov menadžer Jorge Mendes, preko kompanije za sportski menadžment Gestifute, objavio je priopćenje u kojem demantira sve optužbe i najavljuje pravnu bitku protiv njemačkog lista.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Njemačke novine “Der Spiegel” su objavile dugački članak o navodnoj optužbi za silovanje koja bi bila usmjerena na Cristiana Ronalda iz 2009., prije oko osam godina. Članak nije ništa drugo nego komad novinarske fikcije. Navodna žrtva odbija istupiti i potvrditi istinitost optužbe.

Novine temelje cijeli njen govor na dokumentima koji su nepotpisani i u kojima akteri nisu identificirani, e-mailovima između advokata čiji se sadržaj ne tiče Cristiana Ronalda i čiju istinitost ne može potvrditi te navodnom pismu koje mu je poslala takozvana žrtva, a Cristiano ga nikad nije primio.

Optužbe o kojima je izvijestio “Der Spiegel” lažne su i Cristiano Ronaldo učinit će sve što je u njegovoj moći da reagira protiv njih. Optužba čina silovanja odvratna je i uvredljiva, a on neće dopustiti da to našteti njegovu ugledu.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button