Lifestyle

6 Načina kako održati romantiku u braku nakon rođenja djece










Bračnim parovima s djecom može biti relativno teško održati iskru i romantiku kada su cijelu noć skloni plaču djeteta.

Promjena s muža i supruge na mamu i tatu za neke ljude može biti neodoljiv prijelaz. Međutim, održati svježe stvari u vašem braku nakon što ste dobili djecu i dalje je moguće, radeći stvari poput preseljenja u novu kuću, večernji izlazak za oboje, međusobno dopunjavanje itd.

1. Izađite na ljubavnu večeru jednom mjesečno

Upoznavanje jedno s drugim vjerojatno je zbog čega ste se zaljubili; stoga, ima smisla da nastavite sa svojim druženje kako biste održali romansu na životu. To ne mora biti nadređena vrsta spoja.

2. Slučajni čin ljubavi i dobrote

Oni slučajevi kad ste zvali jedno drugo ili slali poruke samo da kažete “zdravo” ne bi trebali prestati. Nastavite slati one lijepe tekstove, čak i nakon što dobijete djecu kako bi održali iskru. Ostavljanje ljubavne poruke za supružnika ispod jastuka ili skrivanje omiljene poslastice u džepu jakne neki su slučajni činovi ljubavi i dobrote, koji ne zahtijevaju mnogo truda ili vremena, ali pokazuju supružniku da vam je stalo i da ga/ju volite.

3. Pohvale

Svi vole primati komplimente. Pohvaliti partneru barem jednu stvar svakog dana može vam pomoći da ojačate brak. Budite pažljivi u svakom trenutku.

4. Romantika u kući

Još uvijek možete stvoriti prostor za romantiku, čak i ako sjedite kod kuće. Iako je teško postići romantičnu atmosferu kada je vaš dom prepun igračaka i prljavog posuđa, postoje neke stvari koje još uvijek možete napraviti kako biste stvorili romantično svetište kod kuće. Dajte jedni drugima darove poput cvijeća jednom sedmično. Ako gledate televiziju zajedno, možete ugasiti električna svjetla i zapaliti neke svijeće. Ako samo mirno razgovarate, možete upaliti romantičnu muziku. Uvijek nastojte održavati svoj dom čistim kako biste imali opušteno vrijeme. Ne ostavljajte prljav veš raširen posvuda u kući.

5. Zajednički poslovi

Mnogi se brakovi raspadaju zbog kućanskih poslova. Jedna strana može osjetiti da radi više poslova nego druga osoba. Da biste izbjegli takvu škakljivu situaciju, možda je dobro raditi obaveze zajedno. Time ćete zajednički provoditi svoje vrijeme i povezivati ​​se istovremeno. Brak i djeca trenutačno su vaš život, nemojte zaboraviti uživati ​​u životu. Odredite malo vremena za obavljanje poslova zajedno.

6. Izbjegavajte korištenje telefona dok večerate

U svijetu u kojem danas živimo mnogi su većinu vremena zalijepljeni za svoje telefone, čak i za večerom. Da bi stvari bile svježe u vašem braku nakon što ste dobili djecu, trebali biste naglasiti izbjegavanje korištenja telefona dok zajedno jedete. To omogućava da vi više razgovorate za stolom dok večerate i jača vezu.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button