KulturaSuper vodič - Gdje izaći

Najbolji stand up komičari na “Građanskoj maturi” u Tuzli
Skupove simboličnog naziva „Građanska matura“, Fondacija CPI realizovaće u 6 gradova u Bosni i Hercegovini (Mostar, Banja Luka, Sarajevo, Zenica, Doboj i Tuzla) sa lokalnim organizacijama civilnog društva,u Tuzli će se održati 07.06.2016. u saradnji sa Omladinski resursni centar Tuzla – ORC Tuzla, kao lokalnim partnerom.

Dvosatno okupljanje biće ispunjeno muzikom, razgovorom o političkoj situaciji, značaju otvorenosti budžetskog procesa, o tome šta im pruža i kako se koristi Baza javnih finansija uz nastup standup komičara.

gradjanska matura tuzla

Budući da sve više mladih odlazi iz BiH, a da nam u ovoj godini predstoje Lokalni izbori, namjeravamo da tokom juna realizujemo niz zabavno edukativnih aktivnosti za mlade u 6 bosanskohercegovačkih. općina/gradova: Mostar, Banjaluka, Sarajevo, Tuzla, Zenica i Doboj.
Želimo da animiramo mlade ljude da utiču na ambijent u kome žive, da traže odgovornost političara za pogrešno donesene odluke ili obećano a neučinjeno, te da ih potaknemo da izađu na izbore i glasaju kao dobro informisani građani.

* NARODNO POZORIŠTE TUZLA!
* Utorak, 07.06.2016. od 18h!
* ULAZ BESPLATAN!
* Događaj namjenjen mladima između 17 i 25 godina

pedja i haze

* * * NASTUPAJU: Peđa Bajović, Filip Andronik i Hazim Mujčinović * * *
Komedija s nogu – Stand Up Comedy

filip ffestMožda će Vas zanimati i:

Back to top button