Gdje izaćiKultura

Još dva dana do večeri smijeha u Tuzli: “Stand up comedy made in Bosnia” 15. decembra u BKC TK
Stand up comedy made in Bosnia, predstava koja je odnedavno dio produkcije JU BKC TK, nakon 10 godina dolazi u Tuzlu da zajedno sa publikom iz grada gdje je priča počela, obilježi veliki jubilej.

Filip Andronik i Hazim Mujčinović proputovali su i svojim show-om nasmijali sve od Vardara preko Alpi, Shengena do velikih svjetskih gradova…, a krenuli su iz Tuzle jedne septembarske večeri gdje od tada više nisu nastupali.

Ovo je show za sve Vas. Za sve one koji su proteklih 10 godina pitali “a kad ćete kod nas?”… i ta na na na, u koprodukciji sa JU BKC TK Tuzla, evo nas u petak 15. 12. 2023. godine – poručio je je ovaj dvojac.

Možda će Vas zanimati i:

Predstava Stand up comedy made in Bosnia nastala je 2013. godine kao projekat dva pionira ove vrste scenskog izvođenja.

Bosna i Hercegovina je prepoznatljiva po mnogim brendovima i ljepotama, a sigurno jedan od brendova jeste i autentični bosanski humor koji kroz ovaj show ima priliku doživjeti i publika van granica naše domovine.

Ulaznice za ovaj događaj su  u prodaji u Marketing službi BKC (035 311 070), CD shopu Sejo i Vili, CD shopu Mido na Korzu, ali i na drugim prodajnim mjestima u Tuzlanskom kantonu.

NAPOMENA: Program nije namijenjen djeci i mlađim od 16 godina zbog sadržaja vulgarnog ili prostog govora primjenjenog u ovom showu.

Ovaj događaj je dio „Dana BKC-a,“ kojima Bosanski kulturni centar Tuzlanskog kantona obilježava 26 godina rada BKC TK i 69 godina od osnivanja Radničkog doma “Moša Pijade.”Možda će Vas zanimati i:

Back to top button