Gdje izaćiKultura

“Stand up comedy Made in Bosnia” 15. decembra u BKC TK
Stand up comedy made in Bosnia, predstava koja je odnedavno dio produkcije JU BKC TK, nakon 10 godina dolazi u Tuzlu da zajedno sa publikom iz grada gdje je priča počela, obilježi veliki jubilej.

Filip Andronik i Hazim Mujčinović proputovali su i svojim show-om nasmijali sve od Vardara preko Alpi, Shengena do velikih svjetskih gradova…, a krenuli su iz Tuzle jedne septembarske večeri gdje od tada više nisu nastupali.

– Ovo je show za sve Vas. Za sve one koji su proteklih 10 godina pitali “a kad ćete kod nas?”… i ta na na na, u koprodukciji sa JU BKC TK Tuzla, evo nas u petak 15. 12. 2023. godine – poručio je je ovaj dvojac.

Možda će Vas zanimati i:

Predstava Stand up comedy made in Bosnia nastala je 2013. godine kao projekat dva pionira ove vrste scenskog izvođenja.

Bosna i Hercegovina je prepoznatljiva po mnogim brendovima i ljepotama, a sigurno jedan od brendova jeste i autentični bosanski humor koji kroz ovaj show ima priliku doživjeti i publika van granica naše domovine.

Ulaznice za ovaj događaj su  u prodaji u Marketing službi BKC (035 311 070), CD shopu Sejo i Vili, CD shopu Mido na Korzu, ali i na drugim prodajnim mjestima u Tuzlanskom kantonu.

NAPOMENA: Program nije namijenjen djeci i mlađim od 16 godina zbog sadržaja vulgarnog ili prostog govora primjenjenog u ovom showu.

Ovaj događaj je dio „Dana BKC-a,“ kojima Bosanski kulturni centar Tuzlanskog kantona obilježava 26 godina rada BKC TK i 69 godina od osnivanja Radničkog doma “Moša Pijade.”Možda će Vas zanimati i:

Back to top button