BiznisLifestyle

FOTO: Ećo Company najbolja kompanija 2016. godine u BiH!Na Svečanoj akademiji pod nazivom “5 do 12 – Vrijeme je za Europu i regionalno partnerstvo” održanoj u Čapljini, u sklopu manifestacije Dani Evrope u BiH, koju Evropski pokret u BiH obilježava još od 2005. godine, nagradu za “Kompaniju godine u BiH za 2016. godinu” dobila je Ećo Company.

5

“Ećo Company je prisutna na tržištu od davne 2002. godine i sve vrijeme konstantno ulažemo u rast i razvoj, kako svog proizvodnog programa tako i naših uposlenika. Naš glavni fokus je na pružanju usluga vrhunskog kvaliteta koje zadovoljavaju najzahtjevnije potrebe, očekivanja i zahtjeve kupaca. Naša vizija je da stvorimo stalnu prednost na tržištu obezbjeđujući svojimk lijentima, saradnicima i poslovnim partnerima proizvode, usluge i poslovne odnose koji imaju veću vrijednost od drugih. Dobiti priznanje Evropskog pokreta za Kompaniju godine u BiH velika je čast ali i odgovornost, za nas ovo priznanje predstavlja podstrek za kontinuirano unapređenje poslovanja i postizanje izvrsnosti, a naš glavni cilj je dalji rad na jačanju Evropskog i regionalnog partnerstva, pozicioniranje bh. privrede na evropskom tržištu, stvaranje povoljnijih uslova za investicije, kao i dodatno jačanje naše uloge u društvenim tokovima i procesima EU integracija”, izjavio je Suad Ećo, direktor Ećo Company.

Predstavnici Evropskog pokreta u BiH uručili su ovogodišnja priznanja najistaknutijim pojedincima i kolektivima, koji su svojim radom dali doprinos procesu EU integracija i internacionalnom ugledu BiH iz oblasti ekonomije, poduzetništva, politike, sporta i kulture.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button