Promo

Nagrada za poslovnu izvrsnost mikrokreditnoj fondaciji Partner
Partner mikrokreditnoj fondaciji je na današnjoj konferenciji “Uloga finansijskog sektora u unaprjeđenju zelene tranzicije stambenog sektora” u organizaciji GEFF program EBRD-a (Evropske banke za rekonstrukciju i razvoj), dodijeljena Nagrada za poslovnu izvrsnost.

Ova nagrada predstavlja zasluženo priznanje Partneru za rad na unaprjeđenju energijske efikasnosti i zelenog finansiranja. Nagradu je primio gospodin Senad Sinanović, direktor Partner mikrokreditne fondacije.

GEFF projekat ima za cilj unaprjeđenje energijske efikasnosti i održive energetike, pa je važno nagraditi institucije koje doprinose tim ciljevima. Nagrada je odličan način da se istakne njihov rad i podstakne druge da slijede njihov primjer.

Na Zapadnom Balkanu, u državama Albaniji, Bosni i Hercegovini, Kosovu, Crnoj Gori, Srbiji i Sjevernoj Makedoniji, EBRD – GEFF kreditna linija osigurava sredstva za ulaganja u domenu zelene ekonomije u stambeni sektor, kao i za kompanije koje kroz svoje proizvode i usluge omogućavaju energijsku efikasnost i obnovljive izvore energije za domaćinstva.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button