Sport

Promjena termina: Ove subote se kladimo ranije nego inače!!!










Ove subote naša kladionica počinje sat ranije, dakle u 13:00 sati, a sve zbog direktnog prijenosa utakmice Mladost (DK) – Sloboda na Radio Kameleonu.

Kladimo se na utakmice Liga Petice, a jedan od najzanimljivijih duela današnjeg programa igra se u Španiji, a u gradskom derbiju sastaju se Betis i Sevilla.

Možda će Vas zanimati i:

Betis je u prošlom kolu još jednom pokazao svu svoju ćudljivost. Ekipa je to koja može zaustaviti jednu Barcelonu na svom terenu, ali i biti potopljena u lokalnom derbiju kod očajne Granade.

Nakon samo osvojenog boda protiv Espanyola i Villarreala Sevilla se vratila na pravi put. Najprije su momci Jorgea Sampaolija slavili kod Las Palmasa gdje ove sezone niti jedan gost nije pobijedio, a potom su prošlog vikenda bili sigurni protiv Eibara. Uspješna je Sevilla bila i u Ligi prvaka protiv Leicestera, no nakon tog susreta ostao je žal što se u Englesku ne putuje i s uvjerljivijom prednošću od 2:1.

Derbi je uvijek derbi, ima neku svoju draž! Jedno je sigurno, u derbiju favorita nema! Nije bitna ni pozicija na tabeli, ni forma, ni kvalitet – u ovakvim derbijima igra motivacija, borbenost i trenutak inspiracije…

Opširnija najave danas u našoj emisiji “BET RADIO SHOW” od 13:00 sati. Samo na Kameleonu!!!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button