Zanimljivosti i zabava

Veliki povratak Mime Šiš: Jasmin Geljo ispričao anegdotu koja izaziva smijeh do suza, a nije ni bila u „Audiciji“










Jasmin Geljo je u Audiciji igrao čuveni lik Mime Šiš,a i tada je izazivo simjeh čim bi  se pojavio na sceni.Tu je bila haljina, najlonke, štikle, šminka, frizura,kao bi se pretvorio u ženu trebalo je vremena, a tada je rijetkost bila vidjeti muškarca u ulozi žene. Glumac kaže da će u današnjoj verziji Mima vjerovatno biti sa silikonima – piše Express Magazin.

– Vremena su se promijenila, pa će tako i Mima. Ne znam još, ali sigurno će imati silikonske grudi, usne, stražnjicu, i te detalje ćemo doraditi – kazao je Geljo.

Možda će Vas zanimati i:

On se prisjetio da nije bilo nimalo lako presvući se u ženu, i hodati u štiklama.

– Prvi sam morao dolaziti na kostimiranje i šminkanje. U Beogradu mi se dogodila jedna nevjerovatna situacija. Naime, toalet u našoj garderobi je bio u kavaru,pa sam morao da izađem i prolazim do toleta koji koristi publika. Onako sa perikom, u haljinici, i na štiklama sam, naravno, ušao u muški toalet, što je i logično. Pored mene stoji neki pijani, stariji čovjek i gleda me. Ja sam bio zbunjen i u trenuku ne znam šta da radim. Čovjek me gleda, vidi da smo oboijca u muškom toaletu i pita, izvinite, damo, šta radite večeras? To se posije prepričavalo i nije ni čudo što su nas zvali pokretna bolnica jer smo uvijek donosili smijeh – prisjetio se Jasmin Geljo.

Izvor: Express Magazin



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button