Zanimljivosti i zabava

Johnny Depp se možda vraća kultnoj ulozi










Američki glumac Johnny Depp mogao bi se vratiti ulozi Jacka Sparrowa u novom nastavku Pirata s Kariba, tvrdi to producent Jerry Bruckheimer, koji radi na filmu.

Bruckheimera su pitali prošloga tjedna što misli o tome hoće li se Depp vratiti ulozi kapetana Jacka Sparrowa, a on je samo kratko odgovorio: “Još uvijek radimo na tome.”

Možda će Vas zanimati i:

Producent Bruckheimer otvoren je prema opciji da se Depp vrati Disneyjevoj franšizi jer bez njegova lika, koji se pojavio u svih pet nastavaka, nemoguće je zamisliti šesti nastavak.

Novi film stavljen je na čekanje upravo zbog toga što se nije znalo kako će Deppov slučaj na sudu s Amber Heard završiti, jer ga je Disney suspendirao zbog toga, ali sada kada se situacija razriješila u njegovu korist, prepreka više nema.

Johnny Depp Just Addressed Claims That He'll Return As Jack Sparrow in 'Pirates 6' - Narcity

Ipak, nešto će se u cijeloj priči pitati i Deppa koji nije baš bio oduševljen time što ga se Disney odrekao i blokirao mu angažman na Piratima sve do kraja suđenja. Štoviše, tijekom suđenja je izjavio da se nikada i ni za koji novac ne bi vratio snimati Pirate za Disney.

Bruckheimer je kazao kako bi jako volio da se Depp vrati kao Jack Sparrow, ali kada su ga pitali što misli o tome hoće li ga Disney primiti nije imao odgovor.

“To morate pitati njih, ja ne mogu odgovoriti na to pitanje. Ne znam, ali zaista bih htio da ponovo glumi Sparrowa. On je sjajan glumac i prijatelj i imao je tešku situaciju u životu”, rekao je Bruckheimer i zatim poentirao. “Ne možemo ubiti Jacka Sparrowa, probali smo, ali nije išlo”, zaključio je.



Izvor
index.hr

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button