ArhivaPreporučujemoU fokusu

(FOTO) VODIČ ZA ŠKOLARCE: SVJETLOSTKOMERC vam savjetuje kako da se najbolje pripremite za školu










Roditelji vole da djeca pamte prvi razred, da pamte ugođaj novog trenutka u tom malom životu, nove stepenice u odrastanju. Zbog toga vole opremiti prvačića najbolje što mogu. 

Škola se bliži, tenzije rastu, djeca se raduju. Neki jedva čekaju povratak u školske klupe i druženje sa prijateljima, dok oni najmlađi željno iščekuju da osjete čari obrazovanja, upoznavanja novih vršnjaka, a taj svečani čin mora biti propraćen sa novom odjećom, divnom školskom torbom, šarenim olovkama, bojicama, mnoštvom sveski sa likovima iz omiljenih crtića, knjigama i mnogim drugim stvarima koje će njihovo školovanje učiniti što zabavnijim.

Baš zbog toga smo potražili savjet u kompaniji Svjetlostkomerc d.d., a oni su nam otkrili šta je sve potrebno i koje su cijene.

“Sve knjižare Svjetlostkomerc su spremne za nadolazeću školsku godinu. Opremljene su sa velikim i širokim asortimanom ruksaka, kao i školskim priborom. Kada je u pitanju mala raja u osnovnim školama, učenici prvog razreda imaju besplatne udžbenike, a ostali razredi iziskuju kako udžbenike, tako i radne sveske i ostali pribor”, kazali su nam u knjižari Svjetlostkomerc.

Svaki razred i potrebe đaka su drugačije, kao i cijene, no, Svjetlostkomerc zaista ima impresivnu ponudu i važi za mjesto gdje školarac može pronaći baš sve što mu je potrebno.

“Sveske u knjižarama Svjetlostkomerc kreću se od 0,70 KM do 1,80 KM, a komplet udžbenika je u prosjeku oko 76 KM. Kada se sabere jedan start paket za dijete u osnovnoj školi, sveske, udžbenici, cijeli pribor i ruksak, cijena iznosi oko 150 KM“, naglasili su, što je u odnosu na fantastičan kvalitet zaista pristupačno.

Srednjoškolci će za pripremu za školu potrošiti malo više novca u odnosu na malu raju.

“Srednjoškolci nisu oslobođeni kupovine udžbenika, a cijene se kreću od 12 KM do 18 KM, što znači da jedan komplet košta oko 172 KM.

Svjetlostkomerc nastoji uvijek imati najkvalitetniji pribor, anatomske ruksake, personalizirane pernice, sveske sa omiljenim likovima iz crtića, naravno, aktuelne udžbenike, a pored toga nude i sav kancelarijski pribor, opremu za štampače, a naše oko je također zapazilo i predivne kutije za užinu.

“Svjetlostkomerc nastoji da u svom asortimanu uvijek ima najkvalitetniji pribor, npr. STEAEDTLER, STATOVAC, kao i anatomske ruksake, a nastojimo da sve to bude pristupačno svakom novčaniku”, dodali su iz Svjetlostkomerca, te uputili prigodnu poruku svim školarcima.

 

“Nadamo se da će i ova školska godina svim školarcima biti uspješna,

a Svjetlostkomerc im želi mnogo sreće i petica!”

Knjižaru Svjetlostkomerc u Tuzli možete potražiti na adresi Mehmeda Hevajie Uskufija br. 5, te u ulici Armije BiH 2 ili ih pozvati na broj : 035 / 271 – 400.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button