PreporučujemoTuzlaU fokusu

ČAROBNI KUTAK U TUZLI ODUZEĆE VAM DAH: Pronaći pravu vjenčanicu je isto kao i pronaći pravu osobu ‘ZA ZAUVIJEK’!










Mnogo puta do sada sam čula da je pronaći pravu vjenčanicu isto kao pronaći pravu osobu s kojom ćeš stati pred matičara. 

Jednostavno je, pogledaš i probude ti se oni leptirići od kojih shvatiš da je to ona prava. Kada se zaljubite, osjetite da je vrijeme da napravite taj veliki životni korak i izgovorite DA za zauvijek.
U tim važnim životnim danima potrebno je da pored sebe, skoro kao člana svoje porodice, imate nekog stručnjaka koji će uz vašu blagu, pozitivnu tremu, uz vaše jedvačekanje, da vam pruži pregršt savjeta, dobre energije i poneki zagrljaj.
Eh, upravo takav tretman pruža jedan od najeksluzivnijih salona vjenčanica u Tuzlanskom kantonu, Wedding and beauty studio “Nautilus” u Tuzli. 
Kada sam prije izvjesnog vremena poslovno odšetala do njih, nisam ni slutila kakav će osjećaj probuditi u meni.
U danima kada sam počela razgovarati sa ljudima oko sebe kako je možda došlo pravo vrijeme da i ja počnem misliti o onom divnom danu, blještavilu koje on nosi sa sobom, neizmjernoj ljubavi i emocijama, pojavio se Nautilus i samo dodatno potvrdio moju silnu želju i razbuktao maštanja.
Kada god kročim u neki objekat, prvo što me zgrabi sebi je svježina, neodoljivi mirisi, svjelost koja asocira na svu onu bijelu boju koja preovladava na tom velikom danu, a tog dana me, od samog ulaska u studio, taj osjećaj zgrabio i nije me popustio sve dok sam pričala sa vlasnicom i osobljem.
Razmjenjivale smo riječi, utiske, iskustva, pričale o ponudama, o svim tim divnim vjenčanicama, o ideji koja je vlasnicu ponukala da počne da se bavi ovim poslom, o novitetima, želji za napretkom. Pričale smo o mladenkama i njihovim iskustvima, ali mene nije popuštao onaj osjećaj s početka.
Mislila sam o savršenstvu koje se krije u nekoliko desetina kvadrata prostora koji je pažljivo uređen toliko da će vas osjećaj nositi još mnogo vremena nakon izlaska iz studija, sve dok mi se predivna i ljubazna vlasnica, Amra Meholjić, nije osmjehnula i rekla da to nije jedini kutak. Tada me odvela do drugog dijela studija koji je opravdao ono iz samog naziva.
Beauty & wedding studio – sadrži kutak u kojem želite da vrijeme strane. Kutak za noktiće, šminku i sve one detalje zbog kojih mladenka neće imati niti jednu nit lošeg osjećaja, nimalo nervoze i samo će, uz puno opradvanog povjerenja da se prepusti u ruke ovih vrhunskih stručnjaka, ljubaznih djevojaka koje će dati svaki atom svoje snage, znanja i stečenog umijeća da se taj dan mladenka osjeća opušteno i spremno za veliki životni korak.
Danima nakon tog razgovora i posjete mislila sam o svemu što će s vremenom doći i meni i mnogim djevojkama. Mislila sam o velikom danu, velikom koraku i sudbonosnom DA. Mislila sam o Nautilusu i energiji koju su u mene usadili, udahnula sam uz njih mnoga svjetska imena, naučila mnogo, proširila svoje ženske vidike, osjećala se posebno.
Baš onako kako treba svaka djevojka da se osjeća kada dođe trenutak za biranje vjenčanice, nakon što izabere svog životnog partnera. Baš svaka djevojka treba da pored sebe ima vlastitog savjetnika iz Nautilusa koji će joj pomoći da proživi te predivne, čarobne trenutke, kada će se iznova zaljubiti i osjećati elegantno, zanosno, posebno, bogato, opušteno i što je najvažnije – sretno i zadovoljno.
Wedding and beauty studio Nautilus nalazi se na adresi Albina Herljevića br. 13 u Tuzli, u naselju Slatina, a sve informacije o njima možete dobiti na broj : 061/454-771.
Foto:


Back to top button