LifestyleU fokusu

ZVANIČNO ZAKAZAN DATUM II MEĐUNARODNOG FESTIVALA SAVREMENE ŽENE: GOVORNICE SA SVIH KONTINENATA, BIZNIS MENTORICE I NEZABORAVAN PARTY PROGRAM










Tek što je završen I međunarodni Festival savremene žene krenula su pitanja prema organizatorima da li će se desiti i II Festival.

Vrijedna ekipa radila je nekoliko mjeseci na tome da drugi Festival ponudi još više sadržaja i da na svojevrstan način nadmaši svoju premijernu verziju.

Festival savremene žene povezuje i podržava sve uspješne priče regije i Bosne i Hercegovine ali i ciljano motiviše mlade žene.

Ko ili šta je savremena žena danas? Ambiciozna, kreativna, hrabra, pokretač pozitivnih promjena… ona preuzima odgovornost i umrežava se. Festival je kreiran kao platforma otvorenog dijaloga čiji alati su odlučni i inspirativni govori najuspješnijih dama regije.

Kroz teme života od politike i ekonomije preko kulture, medija, biznisa do blogerki, feng shui-a Festival slavi uspjeh i motiviše.

Dobrodošli na drugi Festival koji će se održati od 11. do 14. aprila u Tuzli – Otvorenom gradu ženskog uspjeha i kreativnost!

Business anđeli / mentorice

Novi projekat u okviru Festivala dati će jedinstvenu priliku i veliki društveno koristan rezultat.

Naime, kako se u publici prvog Festivala našao veliki broj mladih poduzetnica ili pak onih sa željom da realizuju svoju prvu biznis ideju tako će ove godine imati priliku da to i učine.

Biznis ideje biti će prezentovane u posebnoj festivalskoj sali a najbolje od najboljih ideja tj. njihove kreatorice imati će priliku da dobiju i svoje Biznis anđele odnosno mentorice koje će im pomoći u realizaciji iste.

#SaveTheDate jer Festival će biti najveći društveni događaj ovog proljeća!

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button