Lifestyle

Ušle smo u Salon vjenčanica “Lovely bride” i poželjele da se udamo – odmah!










Kažu, kada u životu svake od nas dođe vrijeme za onaj najsretniji dan, nastane opšti, slatki, haos. Te daj vjenčanicu, te daj bidermajer.. Šta ću obući na noge? Hoće li me mučiti ovaj korzet? Trebam li šta staviti u kosu? Koju od sedamhiljada pozivnica u glavi da izaberem i šta ću na njoj napisati? Jesam li nešto zaboravila?
To obično u sred planiranja bude – OK, ići ću u trenirci, ništa me više ne zanima.
Kada pronađete savršenu vjenčanicu i fenomenalan salon i uz to i prave savjete za vaš najsretniji dan, sve bude lako. Onda se izbor suzi, pronađete model vjenčanice iz svojih snova i sve nakon toga teče lakše.
Ekipa Ženskog još uvijek nije stala na ludi kamen, ali nakon što smo otkrile Salon vječanica “Lovely bride”, sigurne smo da će, kada nam dođe vrijeme za to, uz ono što oni nude, planiranje vjenčanja biti prava poslastica.
Od trenutka kad smo kročile u salon, pogledale smo se i već smo znale da isto razmišljamo – čovječe, ovo je kao u filmovima!

I baš tako i jeste. Svi detalji su pažljivo birani, sve je posloženo i dotjerano kao da smo s vrata ušle u emisiju u kojoj će nam savjete dijeliti neki svjetski stručnjak, dok naša mnogobrojna pratnja bude sjedila i uzdisala gledajući nas dok ponosno i smjelo, gazimo salonom noseći na sebi vjenčanicu o kojoj smo sanjale.

Trznusmo se, više puta poželjesmo odmah da se udamo i krenusmo razgledati.
Ono što smo konstatovale odmah je da je ono staro pravilo, da mlada mora strogo biti u bijeloj vjenčanici odavno je počelo da se briše. Možda ne u tradicionalnim krugovima, ali u modnim definitivno. Otprilike svaka žena prvo posegne za blještavo bijelom vjenčanicom, one malo smjelije izaberu neku “nude” ljepoticu, a hrabre se odluče i za neku obojenu varijantu, što je, svakako, stvar ukusa.

Nastavak čitajte na : Ušle smo u Salon vjenčanica “Lovely bride” i poželjele da se udamo – odmah!



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button