Sport

Amar Husejnović za Kameleon: Možemo osvojiti Kup BiH










Nakon “tijesnog” poraza u Doboju kod Sloge (28:27), rukometaši Konjuha već za vikend igraju novu premijerligašku utakmicu. Protivnik je sarajevska Bosna, a susret se igra u Gradskoj dvorani Živinice, u subotu, 31. marta 2018. godine sa početkom u 19 sati.

“Bosna je trenutno posljednja na tabeli, ali nisu naivna ekipa. To su mladi momci željni dokazivanja. Mi moramo ući maksimalno u tu utakmicu i pokušati pobijediti”, kratko je za Kameleon prokomentarisao rukometaš Konjuh Amar Husejnović.

Konjuh je trenutno na šestom mjestu tabele. Teško da ekipa Žikice Milosavljevića može napraviti značajniji iskorak prema vrhu tabele, ali sezona za Stolare još nije izgubljena s obzirom da ih očekuje i Kup takmičenje.

“Pokušaćemo obezbijediti četvrtu poziciju u Premijer ligi BiH i naravno, ono sto svi željno iščkejuemo su utakmice četvrtfinala Kupa. Igramo dvomeč sa ekipom Kaknja, gdje mislim da smo puno kvalitetnija ekipa, a onda kad se sve to završi slijedi nam final-four. Potajno se nadamo da uz dozu sportske sreće možemo osvojiti Kup BiH”, rekao je Husejnović.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button