Promo

Promocija novih modela Salcano bicikala u Bingo City Center-u










Salcano BIH i ZH Zola d.o.o. pozivaju vas na promociju novih Salcano modela bicikala koja će se održati 19.03. i 20.03. u centralnom dijelu Bingo City Center-a u Tuzli.

Od 1975. godine izrađujemo visokokvalitetna cestovna, hibridna i brdska bicikla sa fokusom na sigurnost, kvalitet i vrhunski dizajn. Većinu komponenti izrađujemo u našim fabrikama, dok se za određene  komponente oslanjamo na naše dugogodišnje partnere od kojih bismo izdvojili japanski Shimano.

Pod sloganom „Moj novi bicikl“ predstavit ćemo vam modele koje možete pronaći na tržištu Bosne i Hercegovine. Dnevni proizvodni kapacitet naše kompanije iznosi 1000 bicikala koji se prodaju na preko 300 mjesta u Turskoj, te u zemljama Zapadne Evrope i svim balkanskim zemljama. Od jeseni 2022. godine planiramo proširiti proizvodnju na 2.000.000. godišnje.

U posljednjih nekoliko godina bilježimo veliku ekspanziju bicikala, na početku biciklističke sezone najtraženiji su dječiji bicikli, dok u drugoj polovini sezone kupuju se bicikli za odrasle. Dolaskom ljepšeg vremena sve više građana koristi bicikl kao prevozno sredstvo, a naš osnovni cilj je upravo osigurati bicikla sa vrhunskim kvalitetom koji će osigurati maksimalno zadovoljstvo kupaca.

Zanima vas kako kupiti bicikl i koja vrsta bicikla će najviše odgovarati vašim potrebama? Pozivamo vas da u  subotu i nedjelju testirate bicikla za sve uzraste i prilike. Naše osoblje će se potruditi da dobijete adekvatne informacije koji bicikl da odaberete. Za sve zainteresovane pripremili smo prigodne poklone, majice Salcano, kao i poklon vaučer od -10% na sve modele.

Više informacija o našim biciklima možete pronaći na web stranici www.salcano.ba , Facebook i Instagram profilu Salcano BiH.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button