Lifestyle

Muška strana priče: Otkrivaju kada oni prekidaju vezu










Da li znate kada je došao kraj vašoj vezi? Mislim da će se svi složiti ako kažemo da nije baš jednostavno zaključiti i odrediti kada je pravo vrijeme i da li uopće treba prekinuti vezu u kojoj se nalazite.

Cosmopolitan je prikupio odgovore nekoliko muškaraca koji su ukratko objasnili kada su tačno shvatili da je vrijeme da na vezu stave tačku.
Nekoliko muškaraca ispričalo je momenat u kojem su shvatili da više ne vole svoju partnericu.

“Trebala se vratiti s puta, bila je odsutna mjesec dana, a ja sam na dan kad je trebala doći shvatio da bih radije ostao u krevetu nego otišao po nju“, ispričao je jedan ispitanik.

Drugi je objasnio kako više nije imao potrebu da se druži s njom. Umjesto da dogovori odlazak na večeru ili u kino, radije je ostajao kući i izbjegavao kontakt sa partnericom, sve dok nije shvatio da više uopće nije zainteresovan za nju.

“Pitala me: ‘Da li te je uopće briga što si me povrijedio i uznemirio?’, a ja sam u tom momentu shvatio da me nije briga”, kratko je objasnio treći ispitanik.

Jedan od ispitanih kazao je kako je shvatio da ne voli svoju partnericu onda kada su se držali za ruku i to u njemu nije probudilo neki poseban osjećaj.

“Izašli smo na večeru i što smo duže sjedili, to mi je bilo jasnije da ne želim biti tu. Želio sam plakati koliko mi je bilo dosadno. Ubrzo zatim smo prekinuli”, objasnio je jedan muškarac.

Neki su ovu činjenicu shvatili na ulici: “Išao sam kući s posla i shvatio da u vezi uživam samo onda kad nismo blizu jedno drugog”.

Naposljetku, bilo je i onih koji su shvatili kako stvari stoje onda kada su se udaljili i drugačije pogledali vezu, pa je tako jedan ispitanik ispričao kako je shvatio da se za svoju djevojku brinuo samo zato jer se osjećao dužnim da to radi, a ne iz ljubavi.

Izvor: Klix



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button