Zanimljivosti i zabava

Ovo nećemo zaboraviti: Najveći blamovi i skandali poznatih ličnosti (VIDEO)










Poznatim ličnostima se često dešavaju nezgode baš kao i običnim ljudima. Budući da su uvijek pod medijskom lupom, za njihove blamove vrlo brzo sazna cijeli svijet.

Iako se trude da ostave što bolji utisak, često im se omakne, pa se tako dešava da “briljiraju” sa svojim postupcima koji se brzo pretvore u skandale.

Možda će Vas zanimati i:

Nepisano je pravilo da kada poznatim ličnostima sklizne odjeća i otkrije dio tijela koji je trebao ostati sakriven, da će završiti na naslovnicama mnogih svjetskih časopisa.

Upravo zbog takvih, nastala je i ova retrospektiva, momenti koji su obilježili brojni gafovi poznatih.

Krenimo redom:

Jennifer Hudson  

Glumica i pjevačica Jennifer Hudson gostovala je u emisiji „Chelsea lately“ kada joj se desila nezgoda prilikom pokušaja da sjedne u fotelju – raskopčao joj se šlic na suknji. Sreća pa je bila okrenula voditeljici, jer bi u suprotnom mnogo toga podsjetilo na famoznu scenu iz „Sirovih strasti“ sa Sheron Stone.

Jennifer Lawrence

Čim je pred kamerama glumica Jennifer Lawrence je u centru skandala. Osim što je u mladosti često svojim partnerima slala fotografije na kojima je naga, Jeniffer je bila i u centru skandala prilikom blamova s dojkama. Kasnije je otkrila i razlog blamovima.

– Meni je neugodno, ali mi je jedna dojka veća od druge, pa i onda haljine ne mogu da dobro uklopim uz tijelo – priznala je glumica.

https://youtu.be/ZBgf5ONI6Nw

Misha Barton

Glumica Misha Barton proslavila se ulogom u tinejdžerskoj seriji “O.C.”, a nakon stečene svjetske slave, Barton je posrnula. Djevojka izvrsnog stila i manekenske građe, prvo je privedena zbog vožnje u pijanom stanju, pa je kasnije uživala i u marihuani, da bi na kraju zablistala u bijeloj košulji ispod koje su se nadzirale njezine grudi.

https://youtu.be/ce-uXUPHe5k

Katherine Heigl 

Atraktivnoj glumici Katherine Heigl skliznula je naramenica haljine i otkrila gotovo cijelu dojku, upravo u trenutku kada je primala nagradu za najbolju žensku zvijezdu na ShoWestu u Las Vegasu.

Glumici, koja je u filmu „27 haljina“ bila jednako toliko puta djeveruša i izmijenjala gomile odjeće, naramenica glamurozne crvene haljine otkvačila se na pozornici pred kamerama i fotoaparatima usred govora. Sreća pa se uspjela brzo snaći te na taj način izbjegeći veći blam.

Christina Millian 

Pjevačica i glumica Christina Millian pokušala je da isprati novi trend duboko sečenih dekoltea koji su popularni u svijetu. Po svemu sudeći, neuspješno. Na premijeri “Fokusa” bila je u centru pažnje, ali ne iz pozitivnog razloga. Izrez sakoa nije mogao da obuzda njeno poprsje, pa je pokazala više nego što je trebalo.

https://youtu.be/9dJ13zjsXsQ

Sophie Marceau

Jedan od simpatičnijih gafova dogodio se francuskoj glumici Sophie Marceau, kojoj je u trenutku skliznula naramenica i jedna joj je dojka „skliznula“ pred fotografima. Iako je munjevito reagirala, fotografija s njezinom nezgodom obišla je svijet.

https://youtu.be/dTO7WW86Uxg

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan nije na glasu kao najpribranija, ali mora biti da stvarno nije znala za sebe prilikom boravka na plaži. Posrnula glumica očito nije marila za svoj loš izgled, a mnogi je kritikuju i da joj dojke više nemaju onaj savršen izgled.

https://youtu.be/1cgXC_gEow0

Miley Cyrus

– Još uvijek ne mogu vjerovati da su moje umjetne grudi cenzurirane, napisala je ispod svoje fotogafije, uslikane na njezinom nastupu pred publikom, a objavljenom ina Instagram profilu 23-godišnja Miley Cyrus.

https://youtu.be/YNWLvRG58j0

Izvo: avaz



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button