Preporučujemo

Ponude za Valentinovo kojima vaša bolja polovica neće moći odoljetiPametno je već danas planirati odmor iz snova za Valentinovo. Nemojte čekati zadnju priliku jer cijene samo mogu rasti. Ako već danas rezervišete svoja putovanja uhvatiti ćete najbolju cijenu.

Planirajte pametno i planirajte putovati već danas. Valentinovo je Dan zaljubljenih, dan koji ne smijete ostaviti bez putovanja. Putovanja obogaćuju vaš život, a ona je zaslužila da ju darujete ne samo poklonom nego i putovanjem.

Uz ELLE TRAVEL uživajte putujući na neku od top romantičnih destinacija.

BUDIMPEŠTA

Jedan od onih “morate vidjeti” gradova. Primjer grada koji ponosno nosi ruho svoje historije pune velikih događaja, postignuća i vladara. Budimpešta je grad stvoren za pješačenje i šetnje, odličan za parove i uživanje u svim ljepotama ovog grada.

Da ne bi sve bilo samo kultura i historija, Budimpešta se diči svojom odličnom ponudom večernjih izlazaka, clubbinga i ponude u pubovima i restoranima.

BEČ

Beč nije samo Europski grad kulture i mjesto s ponajboljim Adventom svake godine. Beč je odličan izbor za Valentinovo. Ovdje možete pronaći velik izbor trgovina, supermarketa, kafića, otmjenih restorana, luksuznih romantičnih villa i hotela. Beč je također pun muzičkih događanja, slikovitih parkova i raznolikih aktivnosti.

VENECIJA

Dragulj Italije i jedno od najslikovitiih mjesta na svijetu osim što je romantična i slikovita destinacija za dan zaljubljenih ovdje se odvija i jedan od najboljih, ako ne i najbolji karneval na svijetu. Putovati u Veneciju za dane karnevala i Valentinovo je nešto što svaKo u životu barem jednom mora doživjeti.

PARIZ

Naravno da bi lista najboljih destinacija za Valentinovo bila vrlo loša kada na njoj nebi bio i romantični Pariz. Ovaj grad opisan je kao grad ljubavi i romantike, a uvjerili smo se u to i sami.

Više o ponudama ELLE TRAVEL-a za Valentinovo pogledajte na OVOM LINKU.

Ukoliko niste za varijantu putovanja, preporučujemo vam najromantičnije mjesto u našem gradu – Vidikovac na 20. spratu Mellain Hotela koji Vas i Vašu voljenu osobu čeka sa posebnom ponudom za Dan zaljubljenih.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button