PreporučujemoTuzlaTuzlanski kantonZanimljivosti i zabava

Goca Tržan najavila koncert u Tuzli 21. oktobra u BKC-u

Goca Tržan: „U Tuzli sam se uvijek osjećala svoja na svome!“
Pop diva Goca Tržan stiže u Tuzlu gdje će 21. oktobra održati koncert u prostoru Bosanskog kulturnog centra, s početkom u 21h.

Goca se pred svoju publiku u Tuzli vraća nakon pet godina i otvoreno priznaje koliko jedva čeka taj susret.

Možda će Vas zanimati i:

„Jako se radujem da ponovo pjevam u Tuzli! Za Tuzlu me vežu mnoge lijepe uspomene, sjajni koncerti koje sam ovdje imala i najviše od svega, divna publika koja me uvijek lijepo dočekivala.Prošlo je previše godina, to je istina. Iza nas je nekoliko godina u kojima su nas razdvojili pandemijom. I baš zato jedva čekam ovaj koncert. U Tuzli sam se uvijek osjećala svoja na svome. Jako volim ovaj grad!“ naglasila je Goca koja koncertom u Tuzli nastavlja svoju turneju u Bosni i Hercegovini. Turneja je započela još u junu, kada je Goca nastupila u prepunom Domu mladih u Sarajevu, nastavlja se koncertom u Mostaru 19. oktobra, pa napokon i koncertom u Tuzli 21. oktobra.U Tuzli je, kaže Goca, nastupala uglavnom u klubovima, a sada joj je posebno drago da će koncert održati upravo u Bosanskom kulturnom centru.

Inače, Goca Tržan već tridesetak godina pripada samom vrhu regionalne pop scene. Vlasnica je velikih hitova “Fitilj”, “Srećo nečija”, “Haljina”, “Žena za jednu noć”, “Stoperka”, “1200 milja”, „Bumerang“, “Gluve usne”, “Zagrli”, “Ni na zemlji, ni na nebu” i mnogih drugih popularnih pjesama koje vole sve generacije publike, a predstojećim koncertom najavljuje i svoj novi album.

Poznata po svom moćnom vokalu i energičnom scenskom nastupu, Goca Tržan u Tuzli sprema koncertni spektakl za koji će se bez sumnje tražiti karta više.

Ulaznice za Gocin koncert u BKC-u 21. oktobra već su puštene u prodaju, a mogu sekupiti online na platformi Entrio.ba, u Tuzli na biletarnici marketing službe BKC-a od 8 do 15h i u CD shopu Sejo i Vili.

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button