Sport

Nurkić spektakularno zablistao i donio veliku pobjedu Sunsima Protiv Bullsa

Sjajna partija bh.reprezentativca










Košarkaši Phoenix Sunsa su ostvarili važnu pobjedu u United Centeru u Chicagu protiv ekipe Bullsa rezultatom 116:115, a najistaknutiji igrač u pobjedničkom timu bio je bosansko-hercegovački reprezentativac Jusuf Nurkić.

Nurkić je briljirao na terenu tijekom 38 minuta koje je proveo igrajući, postigavši double-double s 20 poena i impresivnih 17 skokova. Nadalje, doprinio je igri svoje momčadi s osam sjajnih asistencija, uz dvije ukradene lopte, čime je nedvojbeno zaslužio ovu pobjedu za Sunse.

Trenutak ključan za ishod susreta dogodio se sedam sekundi prije kraja produžetka, kada je Nurkić postigao presudne poene nakon asistencije Kevina Duranta. Nakon toga, Bullsi nisu uspjeli preokrenuti rezultat u svoju korist.

Utakmica je počela s blagom prednošću Sunsa nakon prve četvrtine, no Bullsi su se uspjeli izjednačiti do poluvremena 57:57.

Sličan scenarij ponovio se u nastavku susreta, gdje su Sunsi opet poveli, ali su se Bullsi vratili, što je dovelo do produžetka. Čak ni produžeci nisu prošli bez drame, no na kraju su Sunsi, predvođeni Nurkićem, osigurali pobjedu.

Osim Nurkića, istaknuli su se u redovima Sunsa Jarrett Allen s 26 poena i Kevin Durant s 25 poena. Na strani Bullsa, najbolji je bio Nikola Vučević s 26 poena, dok su DeMar DeRozan i Zach LaVine postigli po 22 poena.

Trenutno, Sunsi se nalaze na sedmom mjestu Zapadne konferencije NBA lige s omjerom od četiri pobjede i četiri poraza, dok su Bullsi na 12. mjestu Istoka s omjerom od tri pobjede i šest poraza.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button