LifestyleU fokusu

TUZLA GASTRO SHOW: Burek i ćevapi za Ginisa, došli Ćiro i Enis i preko 100 harmonikaša










Manifestacija TUZLA GASTRO SHOW počela je u 11 sati na Trgu slobode u Tuzli.

“Napravili smo najveći burek i najveću porciju ćevapa na svijetu kojeg ćemo dokumentovati i prijaviti za Ginisov rekord. Spremljen je bogat kulturno-zabavni program, jer očekujemo oko 1.000 učesnika iz BiH i regiona. Tu će biti i ugledni gosti poput Ćire Blaževića i Enisa Bešlagića”, rekao je u razgovoru za Kameleon Omer Isović, organizator manifestacije, te dodao:

Možda će Vas zanimati i:

“Održati će se i veliko takmičenje u brzom ispijanju piva kojeg organizuje Tuzlanska pivara uz zaista vrijedne nagrade. Osim toga, Kreativa Marketing organizuje i veliku nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada automobil”, kaže Isović.

U sklopu bogatog kulturnog programa, na manifestaciji će nastupiti i gotovo 100 harmonikaša. Između ostalih tu je i Škola harmonike profesora Dejana Milkunića.

“Mi smo dobili poziv da damo svoj doprinos na toj manifestaciji, gdje smo se rado i sa oduševljenjem i čašću odazvali. Pratićemo našu sugrađanku i moju majku Ramizu Milkunić sa dvije pjesme. Ovom priliku želim da pozovem sve građane i kolege da nam pridruže.”, rekao je Milkunić.

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button