ArhivaBiznisLifestyle

(FOTO) Poznati glumci uživali u vinima iz Podruma Tolj










Na skoro završenom Tuzla Film Festivalu osim dobrih i zanimljivih filmova poznati glumci i gosti festivala imali su priliku i uživati u novoj liniji vina iz Podruma Tolj. „Vina sa daškom povijesti“ svidjela su se svima, a posebno su njima bili oduševljeni Enis Bešlagić i Nikola Kojo, koji su njima uživali u Gradskoj Kafani u Hotelu Tuzla.

Nova linija vina iz Podruma Tolj u kojoj su kombinovana povijest, geografsko podrijeklo i izuzetno kvalitetno grožđe, već su predstavljena javnosti i komplimeti stižu sa svih strana. I na upravo završenom Sarajevo Wine Weekendu najveća „gužva“ upravo je bila upravo ispred njihovog promotivnog štanda.

Inače, vinarija Podruma Tolj je jedna od najperspekitvnijih BH vinarija, nalazi se u selu Blatnica, nadomak Čitluka, Početkom ove godine na tržištu su predstavili svoju novu liniju vina i to: – Vrhunsko bijelo vino (Žilavka) KOSARA, Vrhunsko bijelo vino (Žilavka) barrique VITAČA, Vrhunsko crno vino (Blatina) barrique KOMLIN, Vrhunsko crno vino (Blatina) IVANIŠ, Vrhunsko bijelo vino (izborna berba Žilavka) KAVALKADA te Vrhunsko crno vino (Trnjak) PROZRAČAC.

Na zatvorenom ocjenjivanju vina u Mepas Mall-u, sva ova vina su zauzela vodeća mjesta u svojim kategorijama.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button