LifestyleSport

Kameleon i FK Sloboda pokreću zajedničku kampanju, PODRŽITE NAS!










Kameleon i FK Sloboda u narednom periodu zajednički kreću u jednu pozitivnu marketinšku kampanju pod nazivom “Zajedno za Slobodu”.

Kako je istakao projekt menadžer Kameleona, Amir Zonić, ovo nije kampanja samo naše medijske kuće nego i svih drugih medija koji podržavaju FK Sloboda svih ovih godina.

“Mi želimo da promijenimo onu tezu ‘Idemo pomoći Slobodi’. Razgovarali smo sa novom Upravom i došli do zaključka da klub ima svoju publiku, te da partneri i sponzori Slobode treba da imaju marketinšku vrijednost kakvu i zaslužuju. Očekujemo da nam se pridruži nekih 100-njak kompanija po cijeni od 1.000 KM za sponzorstvo, a svaka firma koja pristane na to moći će da izabere jednu školu ili razred koji će doći na trening FK Sloboda, družiti se sa igračima i ponijeti neke lijepe utiske”, izjavio je Zonić te dodao:

“Kameleon neće dobiti nikakvu naknadu za taj projekat. Svakom sponzoru ćemo obezbijediti i dati bilboarde i lokacije za iste, te medijski prostor na radiju, našim portalima i Facebooku. Kampanja je to koja će, mišljenja sam poboljšati i nama imidž u lokalnoj zajednici u Tuzlanskom kantonu.”

Kameleon ove godine puni 25 godina i zajedno slavimo vrijednosti koje zadnjih četvrt vijeka zajedno gradimo, a Sloboda je sigurno jedna od njih. Očekujemo podršku i drugih medija.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button