SvijetZanimljivosti i zabava

Australac tvrdi da je vanbračni sin kralja Charlesa i Camille, traži DNK analizu










Pedesetšestoodišnji Australac Simon Dorante-Day već godinama tvrdi da je sin kralja Charlesa III i kraljice Camille, a sada traži i DNK analizu kako bi to dokazao.

Ovaj muškarac, čije je srednje ime Charles, rodio se 5. aprila 1966. u Hampshireu, a živi u Australiji. Porodica kod koje je odgojen, posvojila ga je kad mu je bilo samo 18 mjeseci.

Njegova posvojiteljica bila je Winifred, nekadašnja zaposlenica kraljice Elizabete II i princa Filipa. Ona mu je navodno vrlo često govorila o roditeljima, a jasno je otkrila i njihov identitet.

Tvrdi da je začet tijekom prve afere kraljevskog para kada je Charlesu bilo samo 17, a Camilli 18 godina i to je iznio u javnost još 2019. godine.

Svoje tvrdnje o pripadnosti kraljevskoj obitelji potkrijepio je i tada fotografijama iz mladenačkih dana na kojima nevjerojatno nalikuje na kralja i vojvotkinju od Cornwalla.

“Vjerujem da je princeza Diana znala da ja postojim i da je ‘posložila kockice’. Mislim da je pronalazila sve više odgovora o svom životu, o tome kakvo joj je zlo učinjeno i htjela je izaći u javnost s time prije svoje smrti”, izjavio je Simon za australski magazin New Idea uvjeren da bi danas cijeli svijet znao za njega da se to dogodilo.



Izvor
Klix.ba

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button