Valter Tuzlanski

Obitelj Brucea Willisa “upija svaki trenutak” s glumcem

Ne znaju koliko mu je vremena ostalo..Holivudska legenda već dulje vrijeme se bori s teškom dijagnozom, a zdravstveno mu je sve lošije. Njegovi bližnji se nadaju čudu i drže ga uz sebe

“Svi su uz njega cijelo vrijeme, a ovo iskustvo još je više zbližilo cijelu obitelj. Nitko ne zna koliko je vremena preostalo Bruceu, pa upijaju svaki trenutak koji imaju s njim”, rekao je izvor. Dodao je kako se sve ‘vrti oko’ slavnog glumca jer je imao “mnogo više loših dana nego dobrih”u proteklih nekoliko mjeseci.

Drugi izvor je dodao da četverostruki dobitnik Zlatnog globusa ‘ima 24 sata dnevnu njegu, ali da je barem jedan član obitelji uvijek s njim.’ 68-godišnnji Willis također provodi vrijeme sa svojom unukom Louettom, koju je njegova kći Rumer rodila u travnju. ‘Rumer se želi uvjeriti da Louetta poznaje Brucea. Ona želi da glumac bude aktivno uključen u Louettin život’, kaže izvor.

Podsjetimo, Bruce osim 35-godišnje Rumer ima i 32-godišnju Scout te 29-godišnju Tallulah s Moore s kojom je bio u braku od 1987. do 2000. godine. Također ima 11-godišnju kći Mabel i 9-godišnju Evelyn, s Hemingom.

Glumac i manekenka vjenčali su se u ožujku 2009. i obnovili svoje zavjete na svoju desetu godišnjicu, neposredno prije nego što su se Willisove zdravstvene nevolje otkrile. Njegova obitelj objavila je u ožujku 2022. da mu je dijagnosticirana afazija i da će se ‘odmaknuti od karijere koja mu je toliko značila’. Prema klinici Mayo, stanje mu ‘može utjecati na govor vještine razumijevanja i sposobnost pisanja’. Zatim, u veljači 2023., obitelj je otkrila da se njegovo stanje pogoršalo s okrutnom dijagnozom demencije.

Willis je nedavno proslavio Dan zahvalnosti s cijelom obitelji i viđen je kako blista. Mješovita obitelj također je zajedno provela Majčin dan 2023. i pozirala za blagdansku fotografiju u prosincu 2022.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button