Sport

VIDEO Saigrači srpskom košarkašu umirali od smijeha: Bobane skači i maši rukama!










Nije ovo bila pretjerano zabavna sezona za Detroit Pistonse. Nekoliko očajnih nizova, teški porazi i samo 18 pobjeda u 31 utakmici. No, u ponedjeljak su pobijedili Portland u produžetku, a u zadnjih trenucima utakmice svi skupa su se dobro nasmijali.

Osim srpskog košarkaša Bobana Marjanovića, kome su se saigrači djetinjasto doslovno rugali prije nego što je i kad je ušao u igru. Naime, 0,2 sekunde do kraja susreta Portland je imao teoretsku šansu dobiti utakmicu, ali domaći trener nije ništa želio prepustiti slučaju pa je u igru uveo 222 centimetra visokog centra iz Zaječara.

Jedini Marjanovićev zadatak bio je da pokuša omesti igrača Portlanda pri izvođenju lopte i sve bi vjerojatno prošlo u najboljem redu, da Boban nije djelovao izrazito zbunjeno, a njegovi suigrači to “nanjušili”.

Dok je stajao uz aut-liniju, Srbin je zbunjeno pogledavao prema klupi kao da pita što mu je činiti. To su vidjeli suigrači i počeli mu gestikulacijama sugerirati da ispruži ruke i počne skakati nekoliko sekundi prije nego što je lopta bila izvedena.

Neki igrači Pistonsa nisu se mogli suzdržati od smijeha, no trik je uspio jer gosti nisu uspjeli ništa napraviti do kraja susreta. Po završetku utakmice svi su pohitali Marjanoviću u zagrljaj, čime je srpski košarkaš dobio svojih 0,2 sekunde slave.

Izvor: index.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button