Kultura

Izgleda da se smrt plaši Chuck Norrisa: Slavni glumac preživio dva infarkta za samo 45 minuta










Chuck Norris je prošlog mjeseca dva puta u roku od 45 minuta bio na ivici smrti, ali izgleda da se i smrt plaši Chucka Norrisa – jer je, kako kažu ljekari, preživio sa snagom duplo mlađeg čovjeka.

Legenda borilačkih vještina i po čvrstom vjerovanju internet zajednice, najjači čovjek na svijetu, Chuck Norris (77) sredinom jula je sa suprugom odsjeo u jednom hotelu u Nevadi. Negdje oko pola šest ujutru, Chuck Norris je pao na pod sa jakim bolovima u grudima, usred tuširanja.

Hitna pomoć je brzo stigla na lice mjesta i ljekari su, na zaprepašćenje okupljenih ljudi, odmah odnijeli Chucka do kola i krenuli da ga voze ka bolnici. Međutim, glumac je prestao da diše tokom vožnje.

Ljekari su ga oživjeli pomoću defibrilatora, a sve to je posmatrala njegova uplakana supruga, priča izvor za “Radal Online”. Uspjeli su da ga ožive, ali nakon što je stigao u bolnicu, doživio je još jedan jak udar. Ponovo su ga oživjeli i odmah ga helikopterom prebacili u medicinski centar u gradu Rinu u Nevadi, gdje je glumac odležao nekoliko dana.

Srećom, Chuck Norris je nakon nekoliko dana pušten iz bolnice u stabilnom stanju.



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button