LifestyleRadijske novostiU fokusuZanimljivosti i zabava

Korona virus: Od političara dobijam čir šestopalačnog crijeva i neotkrivene bolesti










Ne voli smijeh i pozitivu i smatra da je Svijetu učinio dobre stvari svojom pojavom, a tiču se, između ostalog, pojeftinjenja goriva, te oslobađanje đaka i studenata svih školskih obaveza.

Korona virus je bio gost Groznog jutra sa Ivanom na radio Kameleonu, a izolovan je u “karantinsko ćoše” studija u povratku iz Crne Gore, jer, kako kaže “ne može crnogorske organizme i metabolizme” i njihovo pasivno primanje na Covid-19.

Možda će Vas zanimati i:

Najavio je totalno povlačenje sa virusne scene dolaskom proljetnih dana i spontano otkrio svoju ahilovu petu ili svoj kriptonit, odnosno ono što nikako ne voli kod ljudi i kad to osjeti postaje potpuno bezopasan…

Kompletan razgovor pogledajte u video prilogu.

* Sadržaj je satiričnog karaktera i glavni cilj jeste jačanje pozitivne energije i imuniteta kroz smijeh i pozitivnu energiju. 

Preventivno

Savjeti svjetskih stručnjaka i epidemiologa jesu izbjegavanje javnih okupljanja, pojačana lična higijena, unos voća i povrća, smanjen stres i jačanje imuniteta. Ovo su SIMPTOMI koju ukazuju na korona virus i KONTAKTI EPIDEMIOLOGA iz čitave Bosne i Hercegovine u preventivne svrhe.

 

 



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button