Sport

Discovery i Eurosport najavili direktne prijenose ZOI 2018 na svim zaslonima







Discovery Communications i Eurosport obilježavaju godinu dana do početka ZOI u Pjoeng Chung i tim povodom najavljuju uredničku strategiju kojom će se voditi do početka i za vrijeme trajanja Zimskih olimpijskih igara. Eurosport će za gledatelje preko svih zaslona i servisa osigurati najbolje moguće iskustvo praćenja Olimpijskih igara, svakog trenutka, iz svih uglova, koje će povezati sve sudionike.

Eurosport tradicionalno i stručno prenosi olimpijske sportove tokom cijele godine, a uz Discovery će Olimpijske igre moći pratiti najveći broj gledatelja do sada, na više zaslona nego ikad prije, uz pay-TV kanale i digitalne servise Eurosporta na 50 tržišta. Dodatno će free-to-air kanali u Švedskoj (Kanal 5), Norveškoj (TV Norge) i Njemačkoj (Eurosport 1 i DMAX) ekskluzivno prikazivati Olimpijske igre, a prijenos će osigurati Eurosport.

Eurosport će sa ZOI prenositi više od 100 događanja uživo i na zahtjev te osigurati pristup na svakom uređaju u bilo koje vrijeme. Time će igre u Pjongčangu biti do sada najbolje digitalno pokrivene širom Europe, gledateljima će biti dostupan svaki trenutak akcije s borilišta, a dodatno će se graditi interakcija s korisnicima na digitalnim stranicama u vlasništvu Discoveryja (uključujući eurosport.com), te na društvenim mrežama.

U odbrojavanju do početka i tokom Olimpijskih igara, Eurosport će prikazivati duge i kratke forme olimpijskog sadržaja koji će se temeljiti na:

  • Uživo: prijenos svakog trenutka Olimpijskih igara i prijenos olimpijskih sportova tijekom cijele godine,
  • Inovacije: privlačenje mlađe publike korištenjem najmodernije tehnologije poput virtualne stvarnosti (VR),
  • Ljudi: novi sveobuhvatni pristup koji uključuje poznate osobe i stručnjake koji obožavateljima približavaju njihove sportske junake i ekipu koja ih okružuje,
  • Atmosfera: Pjongčang je vjerojatno za mnoge navijače nova destinacija, pa će im program sadržajno približiti bogatu kulturu Južne Koreje.

ZOI u Pjongčangu 2018. su prve Olimpijske igre koje Eurosport prenosi širom Europe. Discovery Communications ima ekskluzivna multimedijalna prava na prijenos OI 2018-2024. za 50 europskih zemalja i teritorija, što je zajedno s Međunarodnim olimpijskim odborom objavljeno u junu 2015.

Izvor: mojtv.hr



Možda će Vas zanimati i:

Back to top button