Crna hronika

Skandal u Prijedoru: Policija uhapsila kolegu policajca
Policija u Prijedoru uhapsila je svog kolegu S. C. (35), koji se sumnjiči za bludničenje, potvrđeno je iz prijedorskog Centra javne bezbjednosti, javlja Faktor.

Slučaj je otkriven prošle sedmice, a utvrđeno je da je ovaj policajac u više slučajeva na području Prijedora, ne birajući žrtve, odnosno da li su u pitanju maloljetne djevojčice ili starije žene, vadio polni organ i pred njima onanisao.

– Centar javne bezbjednosti Prijedor Okružnom tužilaštvu u Banjoj Luci uputilo je izvještaj protiv S. C. Iz Prijedora zbog sumnje da je počinio krivičn djelo zadovoljavanje polnih strasti pred drugim. Riječ je  o uposleniku Policijske stanice za obezbjeđenje objekata i ličnosti u MUP-u RS u Banjoj Luci – kazala nam je Marija Matić portparol CJB Prijedor.
Dodala je da je policajac 20. aprila suspendovan i udaljen s radnog mjesta do okončanja postupka.

– CJB Prijedor najoštrije osuđuje takvo ponašanje pripadnika MUP-a RS, koji je svojim nečasnim radnjama nanio sramotu časnim policijskim službenicima. Ovo je još jedan primjer da MUP RS postupa u skladu sa zakonom, te da će svako za koga postoji sumnja da je počinio krivično djelo biti sankcionisan u skladu sa zakonom – kazala je Matić.

Policajac je, nakon završene kriminalističke istrage, po nalogu tužioca, pušten na slobodu.Možda će Vas zanimati i:

Back to top button