BiH

PRONAĐI RAZLIKE: Da li je intervju sa Sebijom Izetbegović snimljen iz drugog pokušaja?

Mnogo se prašine diglo u zadnjih nekoliko dana oko intervjua za BHT sa generalnom direktoricom KCUS, profesoricom Sebijom Izetbegović.

U javnost je izašlo mnogo interesantnih izjava zbog kojih intervju nije emitovan, no, nakon mnogo insistiranja i javnih prozivki, intervju je emitovan bez najave, u vrijeme kada je na programu trebao biti emitovan film (tako je pisalo na programskoj šemi).

Ono što je danas goruća tema na društvenim mrežama je niz nejasnih detalja iz najavljenog intervjua i onog koji je emitovan sinoć. Fotografija kao dokaz pokazuje mnogo razlika, a na to se osvrnuo i jedan naš sugrađanin, Dejan Pavić, koji kaže:

“Sad je kao objavljen “zabranjeni” intervju na BHT nase Bogorodice Sebije. Zamislite da neko ima petlju i objavi sto su ona i Bakir zabranili? I kako vidim narod je vec hvali, a narod ko narod, glup i corav pa ne vidi niti cuje.

Malo bolje pogledajte i poslusajte, intervju je isjecen i dosnimljen. Ukinuto je ono sto mi ne smijemo cuti, a ni vidjeti. Moj savjet, birajmo Svetu Sebiju za PreCjednicu.

Ako ste vec snimali nove dijelove ili vam ga scene, bar obucite isti mantil gospodjo Izetbegovic! Imate valjda savjetnike koji paze na Vas.”

Pogledajte fotografiju i uvjerite se:

Možda će Vas zanimati i:

Back to top button