Zanimljivosti i zabava

Popravio joj peć i uručio račun, a kada je pogledala “cifru” ostala je bez riječi
Bridget je majka dvoje djece. Kada su u pitanju kućanski popravci, uvijek se za pomoć oslanjala na muža. Međutim, on je na vojnom zadatku pa je prepuštena sama sebi. Nedavno joj se pokravila peć pa su ostali bez grijanja. Spuštale su se noć i temperature, pa je pozvala majstora.

Dok je popravljao peć, majstor Paul i Bridget su razgovarali o svojim životima. Rekla mu je kako bi inače njezin suprug popravio kvar, ali kako ga nema, jer ga je vojska poslala na novi zadatak. Paul ju je pažljivo slušao, a kada je završio uručio joj je račun. Kada je pogledala “cifru”, Bridget je ostala bez riječi.

Na računu je pisalo: “Nema grijanja. Večernja posjeta. Popust za vojni zadatak”.

U želji da nekako vrati dug, objavila je račun na svojoj Facebook stranici i pohvalila Paula, inače vlasnika firme koja servisira peći.

racun

“Ovo je malo duža priča, ali željela bih pohvaliti firmu Betlyn grijanje i hlađenje. Neku sam večer s dečkima ušetala u ledenu kuću. Bilo je minus 20. Kada odvrtanje termostata na najjače nije pokrenulo peć, nazvala sam Betlyn vjerujući kako ću dobiti govornu poštu, ostaviti poruku i morati trčati u prvu otvorenu trgovinu, kako bih kupila električnu grijalicu. Međutim, na moj je poziv odgovorio vlasnik firme, Paul, koji mi je strpljivo objašnjavao šta moram napraviti kako bi peć ponovno proradila. Kada ništa od toga nije uspjelo, rekao mi je kako mora osobno doći i vidjeti što nije u redu”, napisala je supruga profesionalnog vojnika.

“Dok mi je radio na pećnici spomenula sam Bobbya, da je na vojnom zadatku i kako bi, da je tu, on to sigurno znao popraviti. Kada je završio, pitala sam ga koliko će to koštati, ali on mi je uručio račun na kojemu je iz šale napisao samo jedan dolar. Rekao mi je da zahvalim suprugu na svemu što čini za našu zemlju”, napisala je Bridget.

Izvor: net.hrMožda će Vas zanimati i:

Back to top button